«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"ЧЕКАЄМО НА НАСТУПНИХ". У КИЄВІ БІЛЯ ПОСОЛЬСТВА РФ З КУРКАМИ-ГРИЛЬ І НАСТОЯНКОЮ ГЛОДУ ПОМ’ЯНУЛИ ЗАХАРЧЕНКА (ФОТО)

Активісти розпивали шампанське, проводжаючи ватажка бойовиків.

У Києві біля посольства Росії активісти "провели в останню путь" - пише ТСН

У центрі окупованого Донецька підірвали ватажка "ДНР" Захарченка - ЗМІ
ліквідованого у центрі окупованого Донецька ватажка терористичної "ДНР" Олександра Захарченка.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook очільник благодійної організації "Міжнародний благодійний фонд "Надійний тил", член Громадської Ради при Мінсоцполітики України Дмитро Вітов.

"Ходжу під посольство концтабору як на улюблену роботу. Весело, з шампанським, жартами і танцями провели в останню путь в бетон короля стегенець Захарченка. ССО! Ми чекаємо на наступних!", - написав він. 

Як видно на фото, окрім шампанського активісти принесли до дипвідомства курей-гриль та настоянку глоду.

Нагадаємо, в окупованому Донецьку сьогодні, 2 вересня, терористи прощаються з ліквідованим ватажком "ДНР" Олександром Захарченком. Бойовика ховають у закритій труні.

Вибух, у результаті якого було вбито Захарченка, прогримів у центрі Донецька 31 серпня біля кафе "Сепар". За даними терористів, разом із ним був вбитий його охоронець, постраждало ще 12 осіб. 

Представник Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова заявила, що до загибелі ватажка терористів "ДНР" може бути причетний Київ. Служба безпеки України вважає це міжусобними війнами між терористами, які не можуть поділити владу та гроші.

Виконувати обов'язки ватажка угруповання "ДНР" після вбивства Захарченка буде "віце-прем'єр" Дмитро Трапезников. У 2001-2005 роках він був менеджером футбольного клубу "Шахтар", відповідав за розвиток фан-руху. Трапезникова називали "сірим кардиналом" угруповання. 

Все буде Україна