«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Чекайте 14 днів!": Потяг зупинився у полі на Тернопільщині

Увечері, 23 грудня, пасажирський потяг №358Л застряг посеред поля в Тернопільській області на кілька годин. Як повідомляє "Громадське", він прямував з Рахова до Києва, і повинен був прибути до місця призначення о 06:34 ранку.

"Від 8-ї години просто стоїмо в полі. Я телефонувала на гарячу лінію Укрзалізниці, але там сказали, що відповідь на скаргу треба чекати 14 днів", – повідомила журналістка Уляна Бойчук, яка їхала в поїзді.

Як з'ясувалося, потяг не міг проїхати, тому що ремонтна бригада не забрала з шляхів свої приналежності. Начальник запевняв, туди на місце події приїде локомотив і прибере все зі колій. "У потязі працює туалет, є вода та тепло. Люди сплять.

У сусідньому купе чула, як мати сказала дитині: "Не їж всі бутерброди, бо не відомо, скільки ще стояти будемо", – розповідала Бойчук. Провідниця радила тим, хто спізнюється, по прибуттю на вокзал Києва звернутися до чергового. У свою чергу на офіційному сайті "Укрзалізниці" інформації про вимушену зупинку потяга немає. Також невідомо, чи відновив він рух.

Все буде Україна