«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Чергова перемога! Україна та Ізраїль підписали угоду про зону вільної торгівлі. ВIДЕО

Представники урядів України та Ізраїлю підписали угоду про зону вільної торгівлі між двома країнами в понеділок в Єрусалимі.

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомляє Інтерфакс-Україна

На церемонії підписання угоди були присутні президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху.

З української документ підписав перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів. Він також пояснив, що це дасть українським експортерам.

"Будуть скасовані ввізні мита для близько 80% українських промислових товарів із моменту вступу угоди в силу; нові можливості для модернізації промислового виробництва в Україні, адже скасування близько 70% ввізних мит на ізраїльську промислову продукцію сприятиме високотехнологічному інвестиційному імпорту; збільшення ізраїльських інвестицій у промисловість, АПК, високотехнологічні сектори, ІТ, інновації; новий трикутник вільної торгівлі Україна-ЄС-Ізраїль, а українські виробники приєднаються до формування глобальних ланцюжків доданої вартості", - написав С.Кубів на своїй сторінці в Фейсбук у понеділок.

За словами першого віце-прем'єр-міністра, українська сторона також очікує розширення українсько-ізраїльського співробітництва в галузі транспортного машинобудування, авіаційної сфери і автомобілебудування.

Як повідомлялося, П.Порошенко 20-21 січня перебуває з офіційним візитом в Ізраїлі. 

Все буде Україна