«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Чи вагнерівці-росіяни своєї кричущою жорстокістю на території Лівії або підуть далі?

"На войну все спишем" - лозунг, яким СРСР прикривав свою жорстокість під час Другої Світової війни, в сучасній історії російські "миротворці" як в Україні так і в Лівії роблять страшні злочини проти людства. В 2014 році інтернет облітали жахаючі фото тіл солдатів із вирізаними серцями, відео, на яких розстрілювали полонених, відрізали вуха та кінцівки. І це не кадри із фільмів, а результати катувань та допитів російськими солдатами полонених українців.

В Лівії вагнерівські війська (істотну частину яких складають росіяни) вчиняють не менш жорстокі злочини: на визволених від російських військових баз територіях спостерігачі ООН фіксують масові захоронення розстріляних мирних жителів, тіла солдатів із ознаками катувань, із відрубаними головами та знятими скальпами. Вагнерівці і самі не соромляться викладати світлини та відео катувань у соцмережах.

злочини вагнерівців

 

Лівійське місто Тархуна стає новим символом жахливих військових злочинів.

Про це на своїй сторінціFacebook пише доктор юридичних наук, Борис Бабин.

Місія ООН в Лівії офіційно підтвердила інформацію місцевої влади про знайдені там, при звільненні територій від російських збройних груп, масові поховання цивільного населення: людей похилого віку, жінок, дітей ховали живцем і спалювали в контейнерах.

Це не пост про важливість міжнародного кримінального та гуманітарного права.Про необхідність незворотності покарання за такі злочини.

А факти, щоб ті в кого в голові «рускій мір» та «ми же братья» прокинулися, усвідомили хто такі російські військові та як вони відносяться із людьми на окупованих територіях. Тим, хто ховається у власних ілюзіях від обгрунтованих попереджень про можливу ескалацію російської агресії. Тим, хто називає їх «провокаціями», які заважають мирним процесам. Тим, хто хоче заткнути рот і залякати всіх, хто нагадує про справжні задуми і наміри агресора.

Дуже рекомендую вам нарешті прокинутися і представити своїх близьких в тому контейнері.

Рядових лівійців ховали і спалювали живцем саме «вагнерівці», - звичайні російські солдати, які робили подібні злочини на Донбасі.

Тому буду дуже вдячний хоча б за один аргумент, чому росіяни будуть так себе вести тільки в багатостраждальній Лівії, а не в Україні в разі приходу «Руского міру»? Чому в їх широкій душі не знайдеться і для нас в даний момент зайвого контейнера або лопати.

КомандаНашої країнибуде вдячна за поширення відомостей про офіційну заяву ООН щодо вчинених РФ в Лівії міжнародних злочинів.

Все буде Україна