«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Число нашого дня народження впливає на нашу долю

Дата народження – це певна магія цифр, яка може розповісти про кожного.

Нумерологія – це вчення, засноване на вірі в надприродний вплив на долю людини поєднань визначених чисел, цифр. Це не ворожіння, не містика; нумерологія – це найдавніша наука. Про те, як день, в який ми народилися, впливає на долю, розповіла майстер нумерології Тетяна Котова, передає Ukr.Media.

«Особливості характеру визначаються за датою народження. Так, наприклад,

люди, народжені 1, 10, 19 і 28 числа кожного місяця, що знаходяться під впливом Сонця.


Ці люди практичні, цілеспрямовані, у них великі плани на майбутнє і на життя в цілому. Вони створені для успіху, завжди думають про щось нове і відчувають, що прийшли в цей світ для великої місії. Їм важко працювати в підпорядкуванні. Люблять перебувати в центрі уваги. З них виходять хороші оратори, керівники, так як люди, народжені у визначені дати, володіють хорошими організаторськими здібностями. У них є здорові амбіції і хороший захисний механізм, вони з першого клацання готові встати на захист або навіть перейти в напад. Але при цьому вони дуже сентиментальні, хоча за лідерської природою це не завжди помітно. Незважаючи на лідерські якості, їм необхідно схвалення і підтвердження того, що вони знаходяться на правильному шляху, тоді їх потенціал стає воістину безмежним. Володіють сильною харизмою і користуються успіхом у протилежної статі. Важливо відзначити, що Сонце відповідає за свого батька, тому цим людям більше, ніж іншим, важливо мати добрі стосунки з батьком, інакше у них будуть проблеми з хребтом, зором і серцем, а також буде блокуватися соціальна реалізація.

Люди, народжені 2, 11, 20 і 29 числа – під управлінням Місяця.
Для них дуже важливе партнерство, так як за своєю природою вони миротворці. Це м'які, довірливі, сумнівні, чутливі люди, що володіють великим творчим потенціалом. За своєю природою вони ніжні, повільні, емоційні, романтичні. Вони хороші співрозмовники, завжди вислухають, допоможуть порадою. У них є вроджена схильність до психології, вони добре відчувають настрій інших людей. Вміють гармонійно вбудовуватися в поточну ситуацію в колективі або з конкретною людиною. Але, на жаль, свої ідеї без сторонньої допомоги їм реалізувати складно. Їм бракує лідерських якостей, щоб самостійно та швидко прийняти якесь рішення. Психоемоційний стан цих людей безпосередньо пов'язане з їх фізичним планом, тому їм рекомендуються заняття спортом. До речі, якісь справи у цих людей можуть виходити не з першої спроби, і це нормально, винятком є ті, хто народився 11 числа. Для людей, які знаходяться під управлінням Місяця, важливі відносини з мамою.

Люди, народжені 3, 12, 21 та 30 числа – під управлінням Юпітера.
Ці люди – найкращі педагоги, дуже якісно доносять знання як дитині, так і дорослому. Вони володіють величезними інтелектуальними здібностями і вченим складом розуму, який дозволяє їм проникати в суть багатьох речей і розбиратися в них. Мають схильність до вивчення різних наук, з легкістю і радістю передають свої знання і все життя когось вчать або професійно, або аматорськи. Вимогливі не тільки до оточуючих, але і до себе. Люблять дисципліну і порядок. Це відкриті, щедрі і духовні люди. Їм, як і сонячним, важко працювати в підпорядкуванні. Може спостерігатися деяка критичність або колючість по відношенню до інших людей.

Люди, народжені 4, 13, 22 і 31 числа – під управлінням Раху.
Ці люди завжди знають, що і кому говорити, а що ні. У них хороша інтуїція, але якщо вони до неї не прислухаються, то все легке для них стає важким. Раху впливає на ментальну складову людини, тобто на те, як людина мислить. Для таких людей важливе матеріальне середовище. До того ж Раху дає людям, народженим під його управлінням, надзвичайну спостережливість. Вони здатні дуже швидко домогтися гарних матеріальних результатів. Ці люди – революціонери. Вони прийшли сюди, щоб прокладати свій шлях, ламати стереотипи і будувати нове. Вони не шукають легких шляхів і звикли боротися, тому часто не схильні прислухатися до порад, а роблять все по-своєму. Усередині дуже ранимі, сентиментальні і чутливі і мають великий творчий потенціал.

Люди, народжені 5, 14 і 23 числа – під управлінням Меркурія.
Вони відчувають задоволення від руху, їм подобається, коли багато справ, завдань, планів. Вони дуже активні, рухливі по життю, але не дуже завбачливі. Цікаві, різноманітні, багатогранні, легко навчаються, мають великий потенціал до підприємницької діяльності, добре розуміють психологію спілкування з різними людьми, дипломатичні, готові йти на компроміс. Ці люди не присвячують якійсь одній справі все своє життя. Їм складно усидіти на одному місці і довго виконувати одні й ті ж дії – у них є яскрава потреба в зміні обстановки. У них багато друзів і корисних знайомств, зв'язків. Вони можуть і повинні займатися підприємницькою діяльністю, вони ідеальні продавці, можуть продати все що завгодно (адже Меркурія неспроста називають богом торгівлі!). У них гарне почуття гумору. Але їх життя схоже на американські гірки. Вони можуть бути як кілька разів багатими, так і розорені до нуля. Людям, народженим під Меркурієм, дуже важливо стежити за тим, що і кому вони кажуть.

Люди, народжені 6, 15 і 24 числа – під управлінням Венери.
Сприймають цей світ за допомогою почуттів. У цих людей особлива м'яка енергетика. Вони привабливі в спілкуванні, це естети, які обожнюють красу, затишок, комфорт. Вони творчі і талановиті. Люблять прикрашати. Одягаються красиво і зі смаком. Привабливі. Націлені на матеріальне благополуччя і відносини, сім'ю, у них багато друзів. Їм дуже важливо бути затребуваними. У них сильна інтуїція. Дуже відчувають нещирість та лицемірство.

Люди, народжені 7, 16 і 25 числа – під управлінням Кету.
Все життя прагнуть до незалежності. У них неординарне мислення та ідеї. Вони дуже вдумливі. Їм марно щось доводити і пояснювати, вони все одно зроблять по-своєму. Полюбляють усамітнення і подорожі, небайдуже ставляться до природи. Не класифікують людей на поганих і хороших, багатих і бідних. Здатні сприймати духовну сторону життя. Вони мрійники, мають багату уяву і деяку відстороненість. Незалежні, волелюбні, схильні до самотності, трохи розсіяні. Їм дуже сприятливо займатися духовними практиками, йогою.

Люди, народжені 8, 17 і 26 числа – під управлінням Сатурну
У них чудово виходить брати до уваги всі дрібниці, з них виходять дуже гарні керівники і бізнесмени, так як ці люди можуть легко управляти великими підприємствами. Після 35 років рекомендується бути більш поблажливим до своїх близьких. Люди терплячі, в душі революціонери. Часто стикаються з нерозумінням оточуючих. Компенсацією їх революційного складу розуму є їх добре серце, тому вони схильні до благодійності. Хоча самим просити допомоги у інших їм буває непросто, і найчастіше вони все роблять самостійно. Вже з дитинства їм властива серйозність, згодом це якість переростає у відповідальність. Це цілеспрямовані і рішучі люди. Якщо вони не піддаються ліні, досягають високої соціальної реалізації і матеріального успіху.

Люди, народжені 9, 18 і 27 числа – під управлінням Марса
У цих людей дуже сильний внутрішній стержень, вони природжені керівники і ніколи не дадуть себе в образу, у них міцна психіка і розум, мають змагальний дух, тому люблять посперечатися і відстояти свою точку зору. Часто займаються спортом. Це лідери та переможці. У них добре розвинений захисний механізм, тому вони можуть бути запальними і агресивними. Володіють вродженим почуттям справедливості. Часто особисте життя Марсианок схожа на військові дії. Здатні захищати інших і прийшли в це життя для перемог та успіху. Сприяють усім, хто цього потребує. Здатні дійти до наміченої мети, домогтися результатів, навіть якщо їм буде протистояти весь світ. Це люди, які люблять труднощі. Вони сповнені ентузіазму, натхнення та завжди поспішають досягти наміченої мети. Вони не терплять втручання у свою роботу і ненавидять критику».

Звичайно, з точки зору нумерології цифри кажуть про багато що, але не варто на них повністю покладатися. Озброївшись відповідним знаннями про числах, простіше жити, але не треба забувати, що перш за все ми самі – вершителі своєї долі.

Все буде Україна