«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Чому ніколи не можна сідати в одязі на ліжко

У багатьох з нас є звичка, прийшовши додому, не відразу переодягатися. Тому у вуличному одязі ми так і завалюємося на ліжко чи диван. Але цього робити не варто. І ось чому.

 

Будь ласка, більше ніколи не сідайте в одязі на моє ліжко! Це ж негігієнічно! Пише Сьюзен Шейн на сторінках журналу Cosmopolitan. Джерело

Мене завжди дивувало, чому моє прохання призводить людей в замішання. Ось як я пояснюю їм свою позицію:

«Тільки подумайте про те, де побував ваш одяг: ви сиділи в ньому на сидінні в вагоні метро, на вуличній лавці, за барною стійкою. А тепер тільки уявіть собі, що за люди сиділи на цих місцях до вас.

Запросили б ви їх усіх з собою в ліжко? Не думаю. Але саме так і відбувається, адже на вашому одязі залишається їх піт, бактерії і частинки шкіри».

Ви, звичайно ж, можете подумати, що я боюся підчепити якийсь віpус або заpазитися вoшами, але це не так, хоча я не виключаю і таку можливість.

Читайте також: Якщо ви прокидаєтеся вночі, щоб сходити в тyалет, тримайте одне око закритим. Ви будете вражені, коли дізнаєтесь навіщо

Я просто не можу допустити навіть думки, що моя ліжко може наповнитися чимось брудним і потенційно нeбезпечним.

Звідки у мене страх перед брудним ліжком?

Можливо, причина криється в тому, що моя мама родом з Японії, а в нашій культурі люди миються перед сном – і не тільки для того щоб розслабитися, але і для того щоб не забруднити своє спальне місце.

Може бути, вся справа в тому, що я жила в декількох квартирах-студіях, в яких моєю єдиними меблями було ліжко.

Іншими словами, я боюся, тому що ліжко – це практично святилище для мене. Я хочу мати можливість ніжитися в простирадлах, знаючи, що на них є тільки мої мікpоби і вірyси тих людей, яких я сама сюди запросила.

Тепер, коли ви дочитали цю статтю, ви, швидше за все, відчуваєте себе повністю збентеженими.

Коли я пояснюю друзям свою точку зору, виявляється, що вони до цього зовсім про це не замислювалися, і багато хто з них теж перекривають доступ вуличному одязі до своїх ліжок.

Думаю, за прожиті роки мені вдалося змінити думку багатьох людей».

А ви згодні з автором статті?

Джерело

Все буде Україна