«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Чому ці люди сидять там?" Данилко розніс журі за оцінки України на "Євробаченні-2018"

Відомий артист і шоумен Андрій Данилко обурений результатами голосування журі в фіналі пісенного конкурсу "Євробачення-2018", через який представник України MELOVIN зміг фінішувати лише на 17-му місці.

У коментарі порталу " Вести " Данилко заявив, що не розуміє критеріїв, згідно з якими журі різних країн виставляли свої оцінки, а також вважає, що Україна була представлена вельми гідно.

"Оцінки від журі: незрозуміло, за якими критеріями вони оцінюють, і чому саме ці люди сидять там. Швидше, в журі повинні бути люди, які брали участь в Євробаченні або мали до цього конкурсу якесь відношення. Мені здалося, що існує якась вказівка повернути конкурс в Стару Європу з слов'янської частини ", - сказав Данилко.

"Виступ нашого MELOVIN'а я вважаю гідним - він ні на кого не був схожий. А його очі, рояль у вигляді  труни і палаючі сходи точно запам'ятаються", - упевнений він.

Відзначимо, за MELOVIN'а проголосували лише журі з двох країни - Азербайджану і Молдови, які поставили українцю 6 і 5 балів відповідно. Інші ж  поставили йому жодного балу, через що він залишився на 26-му місці. При цьому по голосам глядачів MELOVIN фінішував на 7-й позиції і в результаті він завершив конкурс на 17-му рядку.

Джерело

Все буде Україна