«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Чорновіл : Подарунок велосипеда керівнику країни- це дуже неоднозначний акт із сумнівним підтекстом.

На своїй сторінці в Фейсбук Тарас Чорновіл зробив допис. Публікуємо мовою оригіналу. Орфографію та синтаксис збережено :

Виправте мене, може я в чомусь неправий, але думаю, що подарунок велосипеда дорослій людині та ще й керівнику країни  – це дуже неоднозначний акт із сумнівним підтекстом. Мені видається, що це прозорий натяк на інфантильність та незрілість такої особи. Бо, як хтось уже відзначив у фейсбук, дорослим такі подарунки не роблять, ровери дарують дітям.

Тут прозорий натяк на персонажа з відомого серіалу, який став основою політтехнологічного розводу від Зеленського-Коломойського. Не знаю, чи пані президент Естонії спеціально хотіла на цьому акцентувати (а чому б і ні?), але вона таким чином показала Зеленському, що його в Європі сприймають і далі актором, а не президентом.

Міг бути й красномовніший подарунок – піаніно. Але там такі вже непристойні натяки, що жінка-політик не могла чогось подібного зробити. Якби в США була традиція вручати великі й цінні (а не символічні) подарунки офіційним гостям, то рояль Зеленський міг би запросто отримати від Трампа. Той би не засоромився від такого натяку…

За матеріалами сторінки Тараса Чорновіла

Все буде Україна