«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Чорнозем вивезуть, ГМО завезуть'': Путін видав нові страшилки про Україну

Президент Росії Володимир Путін заявив, що країни Заходу збираються поширювати в Україні ГМО, через що доведеться закрити кордон.

Про це він сказав під час Міжнародного дискусійного клубу "Валдай", звинувативши українську владу в антинародній політиці.

"Тепер американські партнери вимагають, щоб там ГМО поширювалося в сільському господарстві. Ми взагалі повинні будемо тоді геть закрити кордон, тому що у нас заборонено ГМО. Ще зараз чорнозем вивозити почнуть. І більше нічого не залишається", - заявив він.

На думку Путіна, в Україні не залишилося товарів для торгівлі крім "русофобії та антиросійських настроїв".

"За це їм усе прощають. Тому що в страшному сні нашим так званим партнерам не насниться, що Україна і Росія хоч в якомусь вигляді кооперуються, тому що вважають, що конкуренція буде в світі зростати", - додав російський президент.

Він також сказав, що українська влада нібито не виконує Мінські угоди, а в убивствах ватажків окупованого Донбасу звинуватив українські спецслужби.

"За допомогою організації терористичних актів, вбивств людей, які обрані населенням з боку спецслужб України – це найгірший спосіб налагодити відносини з цими територіями", - зазначив Путін.

Джерело

Все буде Україна