«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Дайте російським корвалолу ... Порошонко влаштував потужну істерику на рос.ТВ своєю заявою

Крім того, пропагандисти дуже бурхливо відреагували на ініціативу глави української держави домогтися створення в країні єдиної помісної автокефальної церкви.

Саме з обговорення цієї теми ведучі програми «60 хвилин» і почали свій ефір на телеканалі «Росія 1», передають Патріоти України.

«Президент держави, що переміг беззаконня, Петро Олексійович Порошенко, який задумав завести в Україні власну автокефальну помісну церкву, УПЦ ПП — так тепер жартують, оголосив Україну батьківщиною російського православ’я, а Москву, вибачте, невдалим інфраструктурним проектом», — їдко зазначила Ольга Скабеєва.

Потім в ефір пустили фрагмент виступу Порошенка у Верховній Раді, в якому він сказав, що християнство прийшло в Київську Русь з Царгорода і лише потім ним поділилися з «тим Заліссям, де давні київські князі необачно заснували Москву».

Настільки яскраве висловлювання про Росію викликало нервовий смішок у ведучого передачі Євгена Попова, і він спробував відповісти на нього з сарказмом. «Необачно ми засновані. Ось як, за словами Порошенка», — з усмішкою підсумував пропагандист.

Джерело

Все буде Україна