«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Де і як гарно відсвяткувати Новий Рік 2019 у Європі

"Де відсвяткувати Новий рік у Європі?" - мабуть, останнім часом таке питання частенько спадає тобі на думку. Ти вже знаєш, як відсвяткувати Новий рік в Україні та які найдешевші гірськолижні курорти в Європі, проте хочеться чогось особливого.

tochka.net пропонує декілька ідей для вас та рекомендує найцікавіші місця, де відсвяткувати Новий рік 2019 в Європі.

Ми підбирали варіанти на будь-який смак та, головне, бюджет.

Де відсвяткувати Новий рік 2019 у Європі

Замість того, щоб бронювати готелі, знайдіть житло у Кракові за допомогою Couchsurfing. Сайт, де люди з усього світу безкоштовно пропонують погостювати певний період у них вдома. У Кракові таких гостинних людей понад 4 тисячі - буде з чого вибрати. Якщо тобі трапиться хороший кауч, то ти можеш й разом відсвяткувати Новий рік у компанії веселих поляків.

Тоді, будьте певна, ти почуватиметеся як риба у воді у краківській ком'юніті. Тим паче, що поляки - люди гостинні та привітливі. А потім вирушай із своїм каучем у місто на головну площу Кракова, там уже з самого ранку проводитимуться концерти, величезний новорічний ярмарок. Аж доки куранти на церкві Святої Марії та грандіозні феєрверки над Старим містом не сповістять про прихід Нового року. Де відсвяткувати Новий рік у Європі - поринаємо в романтику Таллінна Де відсвяткувати Новий рік 2019 у Європі.

 Таллінн для багатьох туристів асоціюється зі словом романтика. Без заперечень, давня архітектура, вузенькі вулички та квартали майстерень, прибалтійський затишок і комфорт дають Таллінну повне право претендувати на місце, де можна відсвяткувати романтичний Новий рік в Європі.

Звісно, Новорічну ніч можна відсвяткувати на котромусь із романтичних мостів чи на колоритній площі старого міста. Проте доволі багатьох лякають тутешні морози, особливо в новорічну ніч. А ми запрошуємо тебе на бал. Саме так, на Новий рік у талліннській Опері відбудеться святковий бал.

Чом би й ні? Де відсвяткувати Новий рік в Європі - на край світу в Італію Де відсвяткувати Новий рік 2019 у Європі  Річ у тому, що це місто розташоване на скелястому обриві й належить до природного заповідника півночі Італії Чінкве Терре. Якщо ти куштувала десертне вино Sciacchetrà зі смаком меду й абрикосів, то воно саме з цього селища. Уяви, як це - відсвяткувати Новий рік на краю скелі з келихом п'янкого вина, споглядаючи прекрасні морські пейзажі, й милуватися пагорбами Манароли, порослими виноградниками й оливковими деревами.

Відсвяткувати Новий рік у цьому, здається, іграшковому селищі - це і романтика, й пригода одночасно. У Манаролі немає автомобільного руху, натомість усюди лише рибальські човни. А вулички настільки вузенькі, що сусіди можуть говорити одне з одним, відкривши вікно.

Ми радимо поїхати в Амстердам, щоб саме там відсвяткувати Новий рік. Причин - більше, ніж достатньо. Різноманітністю проведення часу в Амстердамі будуть задоволені навіть найвибагливіші. Любителі мистецтва насолодяться безліччю музеїв (особливо цікавий музей Ван Гога), фани архітектури оцінять краєвиди, пропливаючи на човні місцевими каналами. Проте, найголовніше: шукачі пригод знайдуть тут, як відсвяткувати Новий рік у Європі незабутньо. Саме любителі нічного життя будуть у захваті. Адже Новий рік в Амстердамі - суцільна вечірка. 

Все буде Україна