«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Депутат від “Батьківщини” потрапила в ДТП в Житомирській області

Депутат Житомирської обласної ради, голова місцевого осередку партії “Батьківщина” Анжеліка Лабунська потрапила в ДТП в Житомирській області, повідомляють ЗМІ.

За даними прес-служби ГУ Нацполіції в регіоні, аварія сталася вранці в понеділок, 24 грудня, в Коростишівському районі на 90 км автодороги Київ – Чоп поблизу с.Царівка.

Попередньо відомо про зіткнення двох автомобілів: Opel Vectra під керуванням 35-річного жителя Бердичева і позашляховика Mercedes, за кермом якого перебував киянин 1959 р.н., які рухалися в попутному напрямку в бік Києва.

В результаті події постраждала пасажирка позашляховика, 1967 р.н. З отриманими тілесними ушкодженнями жінка звернулася за допомогою до медиків.

Зараз поліція встановлює всі обставини і причини ДТП. Попередня правова кваліфікація події – ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК.

Як повідомляє “UA: Житомир”, що постраждалою в ДТП виявилася Анжеліка Лабунська.

Раніше повідомлялося, що народний депутат України від “Народного фронту” Наталія Кацер-Бучковська потрапила в ДТП у самому центрі Києва – на площі Слави, на з’їзді до пам’ятника Бикову.

Джерело

Все буде Україна