«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Державне підприємство заявило, що у нього вкрали 32 баржі. Встановлено ймовірних організаторів

Державне підприємство «Українське Дунайське пароплавство» заявило про викрадення 32 ліхтерів (несамохідних барж — ред.) вартістю у 5 млн доларів.

Про це йдеться в повідомленні підприємства.

вкрадено баржі

Там зазначили, що баржі протягом 2017-2018 років передали в користування контрагенту ТОВ «Олтекс-Од».

«Проте раптово контрагент зник, не повернувши ліхтери та не повідомивши про їх місцеперебування. Пошукові заходи результатів не дали. Відомо тільки, що ліхтери незаконно перемістили з України та перереєстрували вже як нові одиниці», — йдеться у повідомленні.
У пароплавстві кажуть, що після аудиту УДП, за фактом незаконного заволодіння майном відкрили кримінальне провадження, здійснюється досудове розслідування.

вкрадено баржі

У цій історії красиво все: державне підприємство передає 5 барж фірмі, яка заснована кілька місяців тому. Державне підприємство забуває про судна на чотири роки, фірма міняє засновника і в той же час не перебуває в жодному санкційному списку так саме як її попередні та еперішні власники. 

І будьте певні, директорат та топ менеджмент «Українське Дунайське пароплавство» отримують заробітні плати понад 100 тисяч гривень, оскільки вони роблять дуже важливу роботу для країни!

Колишній власник "Олтекс-ЛТД" Бєккєр Олена Павлівна також виступає засновником "ІНТЕРСЕРВІС ЮКРЕЙН"    41344867,   "КРІСТ-ЛТД"    41386556,  "А-ГРУП ОД"    41588253, "ВІКТОРІЯ-УСПІХ"    41579830.

Ну а теперішній власник Кудрявцева Олена Олександрівна - цап віддувайло.

З'ясувалося, що ліхтери були оформлені на компанії, афілійовані з депутатами Одеської облради від партії «Опозиційна платформа - За Життя» - Віталієм Саутенковим і Віктором Баранським.

Варто зазначити, що бізнесмени Саутенков і Баранський є власниками 79 офшорних компаній, в тому числі судноплавних.

Баржі, які були віддані в оренду мали мати GPS маячки та страховку. Чому «Українське Дунайське пароплавство» не скористалося цим - загадка!

Все буде Україна