«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Десь на рівні Нігерії": американський офіцер пояснив, як США сприймає Росію на геополітичній арені

Десь на рівні Нігерії": американський офіцер пояснив, чому Росія має "дуже малий вплив" у світі

Він зазначив, що для США дуже важливо створити здорові відносини з Китаєм – більше, ніж із Росією.

Китай – це друга економічна сила після США, а Росія – це десь на рівні Нігерії, тільки зі снігом і з ядерною зброєю.

Таку думку в інтерв’ю «Обозревателю» висловив капітан першого рангу Військово-морських сил США у відставці Гарі Табах. «З Китаєм у нас йде величезна торгівля, там дуже багато крадіжок і нечесності. Наша велика робоча сила була віддана Китаю. І в ситуації коронавірусу ми бачимо, наскільки залежними ми були від Китаю. Всі ліки, всі препарати, всі технології, які потрібні для медицини, опинилися в руках у китайців, зокрема й така дрібниця, як маски», – зазначив Табах.

Він зазначив, що для США дуже важливо створити здорові відносини з Китаєм – більше, ніж із Росією. «Вона (Росія – ред.) нічого такого не представляє. Це не економічна сила й навіть не військова. Політично вона теж має дуже малий вплив у світі. Це просто небезпечна, отруйна сила, з якою страшно мати справу. У них щось може вибухнути, вони будуть втручатися в Сирію, в Північну Корею. Вони всюди заважатимуть і капоститимуть. Цей вуличний хуліган, у якого немає ніяких знань, ніякої освіти, ніякої роботи, ніяких інвестицій, буде трясти з вас дрібні гроші», – сказав офіцер США.

Також Гаррі Табах вважає, що Росія не здатна на повномасштабну війну з Україною, тому просто роз'їдає її з середини.

Росія - це країна третього світу - думка США

 

Чомусь військовий з-за океану бачить те, що не бачать проросійські блазні в Україні. Росія за останні 30 років не створила жодної інновації, жодного ноу-хау окрім ліфта, що розмовляє голосом Гагаріна, Разом з тим, вона організувала більшість воєн в Європі, Африці та Азії. 

Росія вже давно розглядається як мавпа із гранатою, тільки замість гранати в неї ядерна зброя. Мало того, США підтримує Росію, щоб вона не розпалася, оскільки більшу її частину забере Китай та стане могутнішим за Росію. Саме тому діє режим санкцій, а не надання летальної зброї Україні, Сирії, Лівії.

В цій геополітиці явно не враховуються інтереси українського народу. Що таке 10-20 тисяч смертей для іноземної держави? - суха статистика, а для нашого народу - це 20 тисяч горюючих сімей, це діти без батьків, це батьки, які хоронять своїх синів та дочок. І до поки українські політики будуть блазнями в руках США та Росії нічого доброго українцям не світить!

Все буде Україна