«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Дядю, прости заср...нця!'' Невзоров розкрив нелегітимність РПЦ і Кирила. ВІДЕО

Російська православна церква є нелегітимною, оскільки вона не отримала від Константинополя Томос про автокефалію. Про це в інтерв'ю "Ехо Москви" заявив російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки), - пише Обозреватель.

"Сплив фактик, який може повністю угробити РПЦ", — сказав він і зазначив, що відсутність церковної "ліцензії" підтвердив, зокрема, архієпископ Тельмісскій Іов (Геча). "Головним патріархом православ'я вважається патріарх Константинопольський. Тільки він, це єдина особа в світі, може дати Томос... Якщо просто зібрався натовп ідіотів, припустимо, який вирішив заробляти, лякаючи бабусь пеклом, а це непоганий бізнес, то такий натовп церквою вважатися не може", — сказав Невзоров.

Кирило на те, що в Україні "незаконно" створюють незалежну церкву Олександр Невзоров ц студії "Ехо Москви"Поділитися зображенням Олександр Невзоров ц студії "Ехо Москви" Скрін відео Оскільки "константинопольські скнари полізли в архіви і з'ясували, що у РПЦ Томаса дійсно немає", то, підкреслив він, "торгівлю магічними послугами вона здійснювати не може і церквою вважатися теж не може".

"Чорт знає, як це вийшло. Перші спроби автокефалізації російська церква зробила в кінці 15-го століття, а утворилася остаточно в кінці 16-го на якихось дуже кволих підставах. А ось Томос вона отримати забула, було, ймовірно, ніколи", — продовжив журналіст. Він додав, що в ситуації з церковниками все вийшло так само, "як і завжди в Росії".

Все буде Україна