«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Для суддів ЄСПЛ Крим український і анексований Росією, тому суд поставив крапку у питання поставки води на півострів

Це гарна новина з передбачуваною істерикою в Запоребріке. І ця новина ставить крапку в питанні подачі води до Криму. Коротка передісторія. Кремлівські технологи спробували отримати рішення в Європейському Суді з Прав Людини про те, що кримський рибокомбінат отримав збитки через перекриття Україною подачі дніпровської води в Крим, але були відправлені до Путіна, чи то на три літери. Швидко, аргументовано і логічно. 

Для суддів ЄСПЛ Крим український і анексований Росією. А значить до звільнення Криму саме РФ зобов'язана забезпечити всім необхідним, і водою теж, жителів півострова відповідно до першої статті Європейської конвенції з прав людини та відповідно до Женевської конвенції. ЄСПЛ відмовив заявникам розуміючи, що ніякої води з боку України в Крим надходити не повинно. Самі, все самі.

Україна дає воду в Крим... частинами

Це викликало істерику в Запоребріке. І це дуже добре. І кожен політик, який пропонує дати воду до Криму не просто зрадник і негідник, але і хоче щоб Україна відмовилася від правової позиції. Тому, якщо почуєте від якогось нашого полудурка кремлівські тези про воду, то женіть його геть. Можна стусанами і сцанимі ганчірками.
PS. Краща цитата з рашісткіх ЗМІ - «Адвокат зазначив, що ЄСПЛ сприймає проросійськи налаштованих жителів Криму як« прокажених ». Все логічно. І ми так само сприймаємо цих убогих.

Все буде Україна