«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

ДМИТРО ГНАП: ЗНАЙШЛИСЯ СПРАВЖНІ ВИНУВАТЦІ В ЗАКРИТТІ СПРАВИ КЕРНЕСА. ТЕПЕР НАРЕШТІ ВСЕ ЗРОЗУМІЛО.

Знайшлися справжні винуватці в закритті справи Кернеса.

Це – ви, друзі! Всі ви, хто критикує Порошенка і розганяє зраду. Ви всі своєю безкомпромісністю змушуєте президента шукати підтримки у Кернеса та Медведчука, Труханова та Ахметова.

На повному серйозі це пише Олексій Панич, відомий своїми симпатіями до Порошенка. Панич – член Наглядової ради Суспільного телебачення, між іншим.

Тепер нарешті все зрозуміло.

– Через те, що ви не хочете грошима підтримати БПП, Порошенко та Ахметов через “Роттердам +” змушені витягати мільярди з енергетики.

– Через те, що ви погано купуєте цукерки “Рошен” та автобуси “Богдан”, Порошенку та його друзям доводиться брати газ для своїх підприємств у Злочевського. А для цього закрити всі кримінальні справи порушені проти Злочевського.

– Через те, що ви всі – ледарі і нероби, країні банально не вистачає вишитих рушників! Відтак, Марина Порошенко змушена власними руками, з раннього ранку до пізньої ніченьки вишивати рушники з мером Одеси Трухановим. Щоб Україна не втратила позиції в світовому рейтингу вишитих рушників -2018.

Ви дуже злі, друзі. А Кернес з Трухановим – котики. Петро Олексійович любить котиків. А ви не любите котиків? Смугастих таких. В світло-коричневу та чорну смужку.

Джерело

Все буде Україна