«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Дмитро Ярош - відверто та без спекуляцій про трагедію в окупованій Керчі.

Окупована росіянами Керч — 17 жовтня 2018 року (з російських джерел загинуло 19 дітей).

Росіяни, всю історію свого імперсько-ганебного існування, не мали людського лиця… Вони — потвори! Колись, у 1708 році наших українських немовлят, «русскіє воїни»-предки Путіна, сотнями вбивали у Батурині.

Колись, Отамани Гайдамацького руху, в 1768 році повірили командуванню російського окупаційного корпусу й пішли до них «на обід»… Росіяни їх черговий раз зрадили, пов’язали їм кайдани, когось закатували самі, когось — віддали на катування і смерть лях*м…

А тисячі українських дітей знищили. Колись, у 1920-році росіяни, за допомогою Антанти, поляків та інших ворогів, придушили наші національно-визвольні змагання. І позбавили нас, українців, Державності.

Із-за цього, під час Голодоморів та їхньої окупації, загинуло безліч наших українських дітей… Потім — ще одна світова війна, спровокована окупантами України — росіянами. І знову мільйони загиблих дітей. Ми завжди протистоїмо їхній агресії. Ми завжди стоїмо до кінця.

І зараз, попри їхню новітню відкриту агресію, яка розпочалася 2014 року, ми тримаємо оборону нашої Держави України. І в цій війні знову гинуть наші українські діти: на Донбасі — під час відкритої війни, в тилу — під час «гібридної», в окупованому Криму — під час прямої окупації.

Я знаю, що ворог приречений на поразку! Але хай Бог дасть сили нам, щоб перемогти Путіна та його дітовбивчу сатанинську Росію!

Царство Небесне українським дітям, загиблим в окупованій Керчі.

Дмитро Ярош

Джерело

Все буде Україна