«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

До Росії прийшла "отвєтка": звірота повернулася з Донбасу

З 2014-го року, коли я побачила, як до нас на Луганщину з Ростова заходять російські війська, я написала очевидний вже на той момент аналіз майбутніх подій – на Росію прийде отвєтка. Закон бумеранга ще ніхто не відміняв.

Це були очевидні факти. Досить прожити на Донбасі, застати період постАфганської Росії і 90-х, щоб зрозуміти: все, що отримало в руки зброю, право на вбивство і викликану безкарність, подану під виглядом священної визвольної війни, повернеться назад на Росію.

Так воно і вийшло. П’ять років війни. Ротації неминучі, як і втома, поранення і просто розчарування. Розчарування від не взяття Львова, Києва і Берліна. Адже Путін обіцяв весь світ, а відкусив і подавився лише маленьким шматочком України. Розчарування донбасян. Їм теж обіцяли і не дали. А їхати, крім, як на Росію, їм і нікуди.

Російська велич все більше тхне тліном і цвіллю. Санкції все більше осідають туалетним папером в ковбасі. Саме прикметник “російський” у всьому світі сприймається як загроза, і викликає стрімке бажання вбити, не чекаючи, коли з всесвітнього “брата” полізе його любов разом з отрутою і “Градом”.

На Росію все більше повертаються не тільки які награбували і навоювалися козаки, добровольці і кадровики-найманці, приватні армії, але і просто яка вирвалося на волю російська звірина, якому дали час покуражитися на Донбасі.

На Росію “отпускнічкі” -іхтамнети крім розчарування ввезуть ще й ненависть, посттравмат і зброю. Ну, і велич російську “яіпалявоевал”, куди без нього.

Мирні громадяни Росії перетворюються в об’єкт ненависті. Ще б пак, вони в тилу сиділи, а “дідиваівалі”, боролися зі “всесвітнім фошізмом”. Які повертаються з “відпустки” з Донбасу і Сирії, на Росії, звичайно, розбирають в банди, приватні охоронні агентства, але повернулися занадто багато, всіх не “працевлаштувати”. Та й російські “відпускники”, які усвідомили і тлінність Росії, і беззаконня, і безкарність – ще б пак, їх “відпустку” на Донбасі нахабно і цинічно прикриває сам Путін, іхтамнету по телевізору- все більше схожі на ланцюгових псів, натасканих на кров, ніж на соціалізованих громадян.

Подивіться на наших АТОшніков – успішні, які побудували бізнес, соціалізовані. Вони повертаються не тільки з війни, що важливо, не тільки в сім’ї і на колишні місця роботи, вони відкривають для себе нові можливості в мирному житті і реалізують себе в них.

Російські “іхтамнети” цього не можуть. По-перше, у них не закладено будь-які людські моральні якості, це ж улус, мокшане, орда по натурі, народність, вихована на шануванні криміналу, таборів, тортур, насильства, з абсолютним генетичним обнуленням моралі. А по-друге, державі РФ це не потрібно. Люди для них м’ясо, бидло і ресурс. Державі все одно, що буде завтра з цими безногими каліками, екс-військовими, екс-людьми. Кастраційна машина Росії вирве у всіх будь-які тестікули особистості, непокори, розвитку чи свободи. Вона знає собі ціну і силу, тому сильно її збільшення аморального, асоціального елемента не лякає.

Ну, а кого буде вбивати, грабувати, ґвалтувати цей самий психологічно який не повернувся з війни аморальний і асоціальний елемент? Путіна? Депутатів? Країну? Ой, звичайно ж, немає. Зламані війною психи Росії, які і до війни-то не блищали ні мораллю, ні совістю, ні психічними здоров’ям, підуть в маси. Вбивати і гвалтувати мирних, середньостатистичних росіян. Тих самих росіян, які кричали “кримнаш”, “путін великий”, “в ядерний попіл весь світ”. Тепер ядерний попіл буде сипатися на їхні голови.

У 90-е Росія змогла створити державу-мілітарі, державу-машину для вбивства, державу-гетто, що ми бачимо зараз, так як вивільнилися багато асоціальних особистостей, з’явилися нові системи управління ними, а з Афгану прийшло багато тих, хто із задоволенням б продовжив вбивати, не ставлячи питань.

У що перетворять психологічно які не повернулися з війни росіяни Росію, залишається тільки здогадуватися. Тому нам потрібно НАТО, кордони, рови, вежі з лазерним наведенням і датчиками руху, повне відділення в релігії, культурі, історії, економіці. Чим далі ми будемо від сучасної Росії, тим менше нас покалічить осколками що розвалюється Колос на глиняних ногах.

У Донбасу, в його ОРДЛинской частині немає варіантів, немає виходу. Його понти, схиляння перед Росією, “путін введи” і “пабагатому” його і поховають. Росія не випустить окуповані території просто так, і, руйнуючись, зруйнує і їх. Економічно. Морально. Психологічно. Ментально.

Все це вже розуміють. Особливо переселенці, які довго зберігали фантомний панораму своїх міст. Побачивши територію через 2-3-5 років, дуже багато тепер розділяють мою думку – ми зможемо повернути лише знищену, непридатну для проживання територію, та й то через багато років. Потрібно просто крізь біль і відчай визнати – ми отримали Сомалі. Надовго. І навряд чи миротворці зможуть вплинути на ситуацію, що склалася. Адже надто багато там осіло і прижилося чужих, які просто приїжджають туди грабувати і вбивати заради задоволення. Занадто багато екс-своїх втратили моральне обличчя, щоб стати громадянами і соціалізуватися. Занадто для багатьох там життя в гетто, де автомат це закон, краще і вигідніше життя за правилами і законами цивілізованої країни.

ОРДЛО пересичене зброєю. Пересичене розчаруванням.

Пересичене безкарністю. ОРДЛО розростається. Ростовська область, стала воротами смерті, через які Росія впускає на Донбас каравани вбивць і приймає назад їх безславні трупи, все більше і більше нагадує саме ОРДЛО – багато алкашів, немає роботи, зростає злочинність, закриваються підприємства, люди асоціальні, дуже багато зброї, банди з екс-опочленцев Донбасу змішуються з екс- “іхтамнетамі”, і їдуть грабувати туди, де є що грабувати – на Росію.

Це і є бумеранги.

Росія показала своїм громадянам, що православно і скрепно вбивати російськомовних. Адже на Донбасі росіяни вбивають не тільки російськомовних, а й своїх земляків, росіян. Адже промислові території Донецького кам’яновугільного басейну (Донбасу) на 80% складаються з вихідців з РФ, СССРовским простору. Сюди ж з 40-х по 80-е їхали не тільки з братніх республік еСССРіі на будівництво шахт і заводів, сюди їхали-то більше з російських засраних і жебраків ніжнесрансков, видавлюючи і обрусявлівая корінне україномовне населення.

На Донбасі сучасним росіянам показали і дали індульгенцію на вбивство пострадянських росіян. Якось так. Адже на Донбасі від рук російських “асвабадітєлєй” гине саме проросійське і російськомовне населення.

Тепер російським, які повертаються з Донбасу все одно кого вбивати. Для них москвич, пітеровец, псковянін, бурят, оміч, челябінец, перш за все ресурс, м’ясо, дичина. Не більше. Якщо вони сміливо на Донбасі гвалтували російськомовних жінок і дітей, які кричали російською “мамочка”, то яка їм різниця, якщо вони будуть гвалтувати москвичок, так само кричущих російською мовою.

Зараз в ОРДЛО фактично формується машина для вбивства Росії. І формує її сама Росія. Росія для іхтамнетов, як і донбасянських ополченцев стає все більш приваблива, як ресурс, який можна грабувати. Тому всі ці навойовані “отпускнічкі” повертаються на Росію, навчившись грабувати і вбивати, прихопивши з собою зброю і гранати.

Чим швидше в ОРДЛО закінчиться те, що можна грабувати, тим менше у росіян шансу.

Новини з Росії:

– У сусідньому, прикордонному з ОРДЛО місті Шахти Ростовської області буквально пару днів назад жертвами зловмисників стали двоє перехожих. Перестрілка з автоматичної вогнепальної зброї сталася недалеко від Шахтинської УМВС. Водії автомобілів “Range Rover” і “Mercedes” просто відкрили вогонь по перехожих, двоє з яких отримали серйозні вогнепальні поранення. Як повідомляють сепарські ресурси ОРДЛО, перестрілка в Шахтах сталася не зовсім на “рівному” місці. У будівлі Шахтинської УМВС знаходилися затримані за розбій російські добровольці, яких і відбивали під час конвоювання свої.

– У Санкт-Петербурзі з проїжджаючого повз автомобіля “Range Rover” камуфляжного забарвлення з прапорами РФ, “ДНР” і, передбачувано Чечні, були обстріляні два трамваї. Інцидент стався на Бухарестської вулиці у Фрунзенському районі ввечері 14 жовтня. Скло трамваїв розбилося, одна жінка в трамваї отримала поранення і була госпіталізована. Очевидці події розповідають, що все відбулося несподівано, невідомі рухалися на автомобілі в потоці дорожнього руху і в якийсь момент просто відкрили вогонь по трамваю, стріляючи безладно, як по перехожих, трамваю та просто в повітря, при цьому стріляли вигукували якісь патріотичні і мусульманські гасла. За словами пасажирів, які постраждали могло б бути в сотні разів більше, якби скла в трамваї (на думку пасажирів) були б не загартованими, а так загартоване скло завадило осколкам розлетітися по всьому салону. Поліцейські ведуть розшук зловмисників, ведеться розслідування.

– У Москві співробітники правоохоронних органів розшукують чоловіка в воєнізованому одязі типу “гірка” за стрілянину, яку він влаштував 14 жовтня 2018 року, біля торгового центру.

– Після стрілянини з кафе на північному сході Москви госпіталізовано двох людей. ГУ МВС Росії по столиці повідомляє, що інцидент стався в закладі за адресою вулиця Яблочкова, будинок 23Г. Прибулими на місце співробітниками поліції в кафе за вказаною адресою з вогнепальним пораненням лівої ноги виявлений непрацюючий громадянин 1999 року народження і з забитими ранами скроневої і тім’яної областей – непрацюючий громадянин РФ 1999 року народження. Сам же злочинець з місця пригоди зник.

– Поліцейські Новочеркаська затримали чоловіка, який повідомив, що приніс в торговий центр “Батон” бомбу. ПП сталося 9 жовтня 2018 року біля 20:00. На підозрілого чоловіка звернув увагу охоронець торгового центру. Він зауважив, що один з відвідувачів залишив велику спортивну сумку і спробував піти. Співробітник безпеки зупинив його і запитав, що у нього в сумці. На що чоловік повідомив, що у нього в сумці знаходиться бомба. Охоронець одразу ж подзвонив в поліцію. Об’єднує ці справи то, що в повідомленнях обходиться позиція громадянства жертв, злочинців і затриманих. Наприклад, чоловік, пожартував з охоронцем в Новочеркаську на рахунок бомби в сумці, виявився опочленцем з ОРДЛО. Кілька інформаційно притертість “аллах акбар” в центрі Санкт-Петербурга, що мчить з джипа, розсипається автоматні черги.

Об’єднує ці перестрілки і те, що затриманих, як правило, немає. Поліція РФ не може затримати осіб, які є військовослужбовцями, опочленцамі і іншими камуфлижемордими особами, ну, а вже про “кадировцев”, які просто можуть стріляти в центрі міста, я взагалі мовчу.

Росіяни, росіяни, розкольники, тьху, ти, все на “р”, що не промажешь, як вам новини? Звикли єхидствувати “а че там у хохлов”, під своїм носом і дула автомата не видно. А не замислювалися, що буде з Росією, якщо Путіну доведеться втягнути в себе все це камуфлижноморде: чеченців-кадировцев, кіязков, добровольців, вагнеровцев, найманців, строковиків і донбасянських опочленцев?

І якщо в 2014-му українці ще хоч якось емпатіровали щодо середньостатистичних росіян, то зараз навряд чи ми станемо країною-притулком, куди ви, що не шановні, захотіли б звалити зі свого великого гнійника, рятуючись від банд головорізів.

На жаль, такий сценарій внутрішнього терору, Путіним розглядається і стосовно України, так як терор допомагає зламати і роз’єднати соціум. Тому мобілізовані всі пропутінські і проросійські сили, які мріють зробити з України державу-гетто: православні семінаристи з трьома ходками, екс-беркута, екс-менти, медведчуки і Мураєви, які намагаються запалити Україну. Допомагайте і бережіть один одного, пояснюйте сусідам проукраїнські позиції, оголяйте проросійські сили, а головне, допомагайте в соціалізації нашим воїнам-Героям, будьте їм вдячні за частинку мирного неба над головою. Нам з вами потрібно вистояти в цій війні, нам ще милуватися загравою палаючої Росії.

Олена Степова

Джерело

Все буде Україна