«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Доброго вечора усім. Є така рубрика :’Давайте зробимо відомим оце бuдло’… Я військовий медик, учасник бойових дій. Вчора, сідаючи у 42 маршрутку на кінцевій…”

Доброго вечора усім.

Є така рубрика :’Давайте зробимо відомим оце бидло’… Хочу поділитися негативом, що не дає спокою і ріже душу. Я військовий медик, учасник бойових дій. Вчора, сідаючи у 42 маршрутку на кінцевій, надала водієві посвідчення і запитала, чи можна присісти біля нього на єдине вільне місце біля водія, на що він мені грубо відповів проходити далі.

Я знову запитала, чи сісти можу, бо мала при собі важкий військовий рюкзак і пакет із продуктами. Тоді почула відповідь, що сідають тільки ті, хто оплачує проїзд. Я відповіла, що за півроку перебування на Сході напевно маю таке право, чи тепер за гроші і маму рідну продати можна? У відповідь почула, що він був на Сході і бачив, як усі там саме це і роблять……Люди добрі, невже за п’ять років війни ми не навчилися нічому…..Єврей єврея витягне із усілякої багнюки, а наш народ ще глибше затопче….І ще, що не дає спокою, що ніхто із пасажирів нічого не сказав на усе це, а радий був, що сам усівся в цю’ собачу будку’) В яку Європу ми йдемо??? Кому ми там такі потрібні?

Все буде Україна