«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Доброволець Сергій Перепелиця “Немо” довів віковічну істину про перемогу сили Духа над тілом? (ВІДЕО)

Сергія Перепелицю, більш відомого під позивним “Немо”, знали та поважали у Пісках без жодного перебільшення всі.

Про цього добровольця, розвідника, піхотинця у 2014-2015 роках багато писали американські та європейські журналісти, яких вражало поєднання в ньому високих моральних принципів та патріотизму, позамежної хоробрості, здорового глузду, людяності.

Побутовий, щоденний, не демонстративний героїзм…

18 липня 2016 року в жорсткому бою у районі Кримського, що на Луганщині, коли загинули Володимир “Оса” Цірик та Роман “Яша” Омельченко, “Немо” отримав дуже важкі поранення. Побратим Павлович Володимир виніс його з поля бою ледь притомного з внутрішнім розривом кишок, перебитим хребтом, роздробленим тазом, та посіченими кінцівками.

Два роки важкої реабілітації, низка операцій на хребті та видалена половина кишечника… І це на фоні відмови пацієнта від знеболювального, аби уникнути навііть вірогідності звикання до наркотичних препаратів…

На відео Вячеслав Доброта 70-кілограмовий Сергій Перепелиця стоїть у спарингу проти 90-кілограмового волонтера. В повну силу. Хоч і тільки в корпус, це тільки початок, адже у хлопця шов на шові й відновлення організму триває.

Що як не приклад “Немо” доводить віковічну істину про перемогу сили Духа над тілом?

Щоб здолати обставини, Воїн переміг самого себе, свою фізичну слабкість, сумніви та зневіру. Переміг!

Пишаємося тобой, побратиме “Немо”!

Джерело

Все буде Україна