«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Домовини для хворих: нові "покращення" підняли хвилю гніву в Україні

Скандальна ініціатива чиновників розділила суспільство

В Україні незабаром збираються повністю заборонити ртутні лампи і термометри. Ця звістка ошелешила суспільство і в більшості викликала негативне ставлення. Думки розділилися: одні виступили за таку ініціативу, інші категорично її не сприймають.

Нові правила Мінаматської конвенції: наслідки заборон

Саме цим документом аргументовані зміни. Ця конвенція передбачає поступову заборону видобутку ртуті та виробництва побутових приладів з нею. Міністерство природи України вже розробило і подало на громадське обговорення законопроект, що передбачає ратифікацію цієї конвенції. багато хто сприйняв таку ініціативу, зазначивши, що давно не користуються ртутними градусником. Але більше було тих, хто не сприйняв можливість такого нововведення, повідомляє Politeka.

"Вони ніяк не можуть прийняти хоча би один нормальний закон на нашу користь на громадян України "повисити заробітну плату, знизити ціни на опалення, дати робочі місця нашим студентам, людям з освітою щоб ми не були вимушені виїхати за кордон не бачити своїх сімей щоб їх прогодувати", "З понтом – "якщо кволий – відразу в труну", "По квартирах теж будуть ходити і конфісковувати?" – пишуть у коментарях.

Дехто запропонував і так звані альтернативні варіанти вирішення проблеми:

"А чим міряти??? Руку до лоба прикладати? Ртутний показує більш менш точно, а електронний ні, я порівнювала", "Скоро і за законом повітря буде. Виродки свині в ВР. Скоро активоване вугілля заборонять", "Дихати можна?", "А в туалет нам можна ходити або це під забороною?", "українцям вже заборонили жити, так що градусник – це дурниця", - скаржаться користувачі.

Джерело

Все буде Україна