«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Другий день тривають запеклі бої. У нас величезні втрати. ВСУ кришать наші…”: Стрєлков волає про допомогу

“Екс-міністр” терористичної “ДНР” Ігор Стрєлков (Гиркин) який втік в РФ розповів про важкі бої під Докучаєвськом. Бойовики несуть важкі втрати.

Про загострення під Докучаєвськом Стрєлков поскаржився в соцмережі, передає “Діалог.UA”.

Стрєлков запевняє, що ВСУ намагаються посунути гібридну армію РФ в районі Докучаєвська. Для цього по позиціях “ДНР” наносяться масовані артилерійські удари. Терористи несуть важкі втрати.

“Другий день тривають запеклі артилерійські бої в районі Докучаєвська. Підрозділи” ДНР “несуть відчутні втрати. За наявною інформацією, противник намагається за допомогою комбінації масованих артилерійських обстрілів і просування по” нейтралці “(” сірої зони “вже немає – ВСУ її” з’їло ” за минулий рік в цьому районі повністю) – видавити захисників “республіки” з займаних позицій і охопити Докучаєвськ, максимально перерізавши йому комунікації зі сходу і з півночі “, – розповів російський найманець.

Він уточнив, що це вже друга спроба ВСУ посунути ворога під Докучаєвському.

“Такого роду спроби робилися ВСУ і в минулому році з різним ступенем успішності. Але зараз без жодних проблем застосовується найважча польова артилерія – 152-мм гаубиці”, – запевняє Гіркин. За його даними, позиції терористів на цьому напрямку дуже слабкі. За “республіку” воювати ніхто не хоче.

“А піхоти на позиціях у “корпусу народної міліції” – “як кіт наплакав”. Завдяки 4-річної “повної безальтернативності мінського процесу “- сидіти під обстрілом заради незрозуміло чого – охочих небагато. І тих, хто залишився – продовжують поступово викошувати” , – скаржиться російський терорист.

Все буде Україна