«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Дружина приїхала зі Львова..." Пост росіянина з Кисловодська викликав обурення українців

У соціальних мережах розгорівся скандал, пов’язаний з публікацією росіянина про враження після візиту його дружини до Львова.

В повідомленні він не тільки розхвалив Україну, а й піддав різкій критиці російську пропаганду. Проте в кінцівці свого повідомлення він назвав Україну “братньою” для Росії країною, що багатьох в соціальних мережах сильно обурило.

У Мережі відзначили, що навіть щирий і добрий пост про Україну можна перекреслити необережним словом, особливо на тлі російської окупації. Про це повідомляють ЗМІ, публікуючи гостру реакцію на будь-яку згадку “братства” після окупації Криму і вторгнення російської армії на Донбас.

Член Спілки письменників Росії і Міжнародного союзу журналістів описав враження дружини після візиту до Львова.

“Жена приехала из Львова. Там всё спокойно, красиво, масса туристов Все свободно разговаривают на русском. В Украине строительный бум, много новых дорог, продукты и промтовары дешевле, чем в РФ. А у нас кремлёвские пропагандисты на телевидении разжигают ненависть к братской стране “, – написав він, згадавши про “братерство” України і Росії. При цьому користувачі безжально розкритикували згадку “братерства народів”, нагадавши про російські рейтинги, де Україну більшість росіян вважає головним ворогом відразу після США.

Джерело

Все буде Україна