«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Друзі, у нас БІДА. Мій чоловік вижив у найстрашніші дні Майдану, пережив війну, але програв битву сам з собою… (ВІДЕО)

Мій чоловік, батько моєї дитини, Толік потрапив у страшну аварію. Зараз він лежить в реанімації у Херсонській області. У Толіка важкі травми голови — перелом черепа, відкрита черепно-мозкова травма… сьогодні 4 доба, як він у комі.

Але у Бога нема нічого не можливого, тому я знаю, що все буде добре.

Він вижив у найстрашніші дні Майдану, пережив війну, але програв битву сам з собою.

У Толіка було не просте життя, не простий характер, тому він робив багато помилок, про які потім жалів. Тому, якщо у Вас є якась образа на нього, я Вас прошу, відпустіть це. Тягар вини не дає йому сил боротися.

В вівторок вдень наша доня отримала подарунок від тата, а ввечері її тато розбився..

Коли донечка була ще у мене під серцем, і ми не знали, хто в нас народиться — хлопчик чи дівчинка, вона в снах приходила до свого тата — в бліндажі та окопи. Маленька дівчинка з білим волоссям та голубими очима оберігала його у найстрашніші дні.. Тепер Вікуся кожного вечора молиться, щоб її тато був живим та здоровим.

Коли Толік в 2014 році пішов на війну я написала йому листа, де сказала, що, навіть, якщо від нього лишиться один палець, я всеодно його не покину.

Я рятувала тебе мільйон разів, Толік.

Цього разу я теж тебе врятую. Найкращі та найгірші миті мого життя — все пов’язане з тобою. Мій рай і моє пекло. Моя любов і мій біль. Ти виграв джек-пот, коли я вийшла за тебе заміж, бо для мене немає нічого не можливого. І цю битву я також виграю!

Ти все витримаєш і колись сам прочитаєш усі ці слова.

Я дуже прошу Вас про молитву. Щосекунди йде боротьба за життя…

Попереду в нас довга дорога, і без Вашої підтримки нам її не пройти. Кожна гривня допомоги дає шанс Вікусиному татові жити.

Дякуємо! І хай Бог береже Вас та Ваших рідних.

Приватбанк
5168 7554 2148 4581 Кептанар Ольга Юріївна

Джерело

Все буде Україна