«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Двічі вбили'': батьків жертви бійні в Керчі обурив цинізм росЗМІ

Батькам студентки Аліни Керової, яка загинула в результаті теракту в коледжі Керчі, довелося повторно поїхати на впізнання тіла після "інтерв'ю" пропагандистки Ольги Скабєєвої.

Так, Вікторія і Сергій Керови після оприлюднення фейкової "розмови" журналістки з їхньою уже загиблою дочкою почали отримувати численні дзвінки від знайомих, передає "Дождь".

"Мені почали дзвонити. Сказали: "Увімкніть терміново телевізор, там запис Аліни йде". Ми включили, вже запис пройшов, було закінчення цієї передачі. Я стала шукати в інтернеті цей відрізок її голосу. Мені все дзвонять і кажуть: "Віко, ти в своєму розумі? Ти точно впізнала? Це вона?" Чоловік у від'їзді, дзвонить мені: "Ти точно впевнена?" Буквально протягом півгодини нам знову дзвонять із моргу - приїжджайте на повторне впізнання. Ми ще раз поїхали зі свекрухою. Я ж не хвора, це моя дитина, її одяг, все її: руки, ноги, тіло", - розповіла мама загиблої.

Вона додала, що її дочка перебувала в самому центрі вибуху, тому шансів вижити у неї практично не було.

"Ми знайшли потім цей відрізок розмови - це не Аліна та не її голос, це зовсім інша людина. Ну як не перевірити інформацію, назватися її ім'ям, як так могли зробити? Показати на всю країну... Дзвонять з-за кордону наші друзі, плачуть і страждають", - сказала Вікторія Керова.

Батьки також відзначили, що телеканал "Россия 1", який опублікував скандальне "інтерв'ю", не вибачився після інциденту.

"У мене з'явилася надія. Обнадіяла [програма], що наша дитина жива, а потім двічі вбила", - підсумувала мама жертви теракту.

Джерело

Все буде Україна