«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

ДВОЄ ЮНАКІВ ЗАРАДИ "ЛАЙКІВ" ПРОГУЛЯЛИСЬ ЦЕНТРОМ РІВНОГО ЛИШЕ У СПІДНЬОМУ

Тепер хлопці планують майже голяка стрибати з парашутом.

Дефіле в спідньому. За температури плюс 10 двоє хлопців майже голяка розгулювали центром Рівного, йдеться в ТСН

Свою подорож транслювали в прямому ефірі в соцмережі, перехожі ошелешено зупинялися, деякі тисли екстремалам руку. Як виявилося, любителям мандрівок у спідньому - 20 та 21 рік, і роздяглися вони заради лайків.

Напередодні оприлюднили в соцмережах пост та пообіцяли, якщо він набере три тисячі вподобань, роздягнені вийдуть на прогулянку містом.

Свою подорож транслювали в прямому ефірі в соцмережі. Перехожі ошелешено зупинялися, деякі тисли екстремалам руку. Як виявилося, любителям мандрівок у спідньому - 20 та 21 рік, і роздяглися вони заради лайків. Напередодні оприлюднили в соцмережах пост та пообіцяли: якщо він набере три тисячі вподобань - роздягнені вийдуть на прогулянку містом. 

«Батьки не бачили. Я поки не беру від них трубки, щоб не дізнатися нічого нового від них про себе», - каже один з юнаків Олександр Федорчук.

Після ходи голяка увійшли в смак і заявили, наступний крок - стрибок у спідньому з парашутом.

«Ми просто відповіли за свої слова. Ми сказали – ми зробили. А якщо пост набере 10 000 лайків, ми вже вирішили, що будемо стрибати з парашутом в трусах», - каже інший герой Мережі Роман Крамарський

 

Все буде Україна