«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Екснардеп: Пан Зеленський забув, що в українського народу різьбу зриває дуже швидко

Багато хто говорить про те, що переслідування Марусі Звіробій і Софії Федини – це ініціатива глави ГБР Романа Труби, який таким чином хоче довести свою лояльність Зеленському та залишитися при посаді. Дійсно ці слова мають рацію. Труба намагається показати, що в прагненні вислужитися для нього немає кордонів, що він готовий виконати будь-яке, навіть саму стрьомну вказівку, але у цієї медалі є й інша сторона. Про це у своєму блозі пише колишній нардеп, блогер Сергій Висоцький.

Він зазначає, йому особисто дуже добре знайомий цей типаж чиновників. У таких як пан Труба немає ні таланту, ні професіоналізму. Їх тримає на плаву тільки тваринний інстинкт українського служаки: вгадувати всі бажання керівництва. Навіть випереджати ці бажання. Сумлінна готовність повзати хробаком у ніг начальника. Якби Зеленський був проти, то по одному дзвінку Богдана все б зупинилося, але ні. В Офісі президента тупають ніжками, вимагаючи від великих силових дядьків покарати всіх, хто сміє його не любити.

Сергій Висоцький пише, Зеленський, звичайно, не розуміє, що він робить і складно зрозуміти, чим мотивовані його дії. Можливо, бажанням викликати повагу через страх, але пану Зеленському треба дещо знати про свою країну: поки українці можуть вільно лаяти владу, збиратися на мітинги, впливати шляхом публічного тиску і давати владі символічних стусанів на вільних виборах – до тих пір вони не повстають , але, як тільки якийсь ідіот, який вважає себе безсмертним, вирішує закрити всім рот і змусити себе поважати в адміністративному порядку – різьбу зриває дуже швидко.

Все буде Україна