«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ердоган – Макрону: “Макрон повинен перевірити свою голову, перед тим як робити такі заяви”

Як повідомлялось раніше в інтерв’ю виданню The Economist, президент Франції Емануель Макрон заявив “Ми зараз переживаємо мозкову смерть НАТО”.

Сьогодні президент Туреччини Тайіп Ердоган дуже жорстко відповів своєму французькому колезі.

“Звертаюся до президента Франції і скажу те ж саме на саміті НАТО. Макрон повинен перевірити свою голову, перш ніж оголошувати про “смерть мозку” НАТО. Тому що ці твердження підходять тільки для тих, хто переніс смерть мозку. Ви навіть не платите гроші, які потрібно заплатити НАТО “, – сказав він.

Блогер Олексій Голубуцький прокоментував подію наступним чином:

“Эрдоган Макрону: «Обращаюсь к президенту Франции и скажу то же самое на саммите НАТО. Макрон должен проверить свою голову, прежде чем объявлять о “смерти мозга” НАТО. Потому что эти утверждения подходят только для тех, кто перенес смерть мозга. Вы даже не платите деньги, которые нужно заплатить НАТО».

Эрдоган, конечно, сам тот ещё тип, но про Макрона правильно. Особенно в свете потеплевших в последнее время отношений между Макроном и Путиным. Кстати. Даже боюсь представить, какой компромат есть у Путина на утончённого француза, раз тот стал таким шёлковым…”

Все буде Україна