«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Фаворит Зеленського кинув виклик Притулі: «Я йду, а ти?»

Тарас Тополя заявив про своє бажання стати депутатом ВР і запитав, чи не хоче зробите це й Притула.

Відомий український співак та лідер популярного гурту «Антитіла» Тарас Тополя заявив про своє бажання балотуватися у депутати Верховної Ради України.
Відповідне повідомлення він оприлюднив на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

При цьому Тарас Тополя запитав у телеведучого Сергія Притули, чи не збирається й він стати нардепом.»Прийняв рішення балотуватися у ВР. Сергій Притула ти як?», — йдеться у повідомлення.

Користувачі соцмережі відреагували на таке повідомлення так:
«Я вже знаю кліп, який потрібно використовувати в якості виборчого», — написав Микола Типустяк.»Я тебе все одно люблю», — пожартував Андрій Хлібець.
«Партія «Ліберальна Економіка та Громадянські Об’єднання»!», — припустив, яку назву буде мати партія Тараса Тополі Микола.»я проголосую)», — заявила Алла Стащенко.»Фракція «Антитіла» заблокувала трибуну…» — спробував спрогнозувати ситуацію в майбутньому Костя Ісаєнко.


Варто зазначити, що раніше соліст українського гурту «Антитіла» Тарас Тополя розповів про те, чи публічно підтримає когось із кандидатів у президенти України. Також він зізнався, що думає про музичні виступи на підтримку політиків взагалі.

Зокрема ведуча телепрограми «Світське життя» Катерина Осадча запитала співака про саундтрек до фільму «Я, ти, він, вона», продюсером якого став Володимир Зеленський і чи не кличе Зеленський Тараса Тополю у тур на його підтримку.
«Я обов’язково підтримаю одного з кандидатів у Президенти. Зроблю це, коли прийду на вибори і таємно в кабінці поставлю галочку», — відповів артист

Пише  - znaj.ua

Все буде Україна