«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Ганька-миротворець”: Герман лякає українців смертю від холодів і закликає якнайскоріше миритись з “братами”

Буквально на днях екс-радниця Віктора Януковича Ганна Герман ненав’язливо натякнула про те, що українцям пора вже порозумнішати і перестати конфліктувати з тими країнами, які можуть продати Україні за вигідною ціною енергоресурси, зокрема, газ, дешевше ніж в Європі, передають Патріоти України.

Коментуючи заяву Герман, блогер Мирослав Олешко зазначив, що “екс-регіоналка розуміє, що наближаються вибори, тому все ніжніше почала говорити про Путіна, ось запропонувала українцям забути про війну з Росією, подумаєш, країна віджала частину території і тисячі людей в землю поклала, що не потрібно конфліктувати”. 

Герман в своєму спітчі на «NewsOne» не упустила можливості розповісти страшилки, заявивши, що багато людей в Україні цю зиму не доживуть до кінця, буде трагедія, буде жах по всій країні. За словами Олешка, найсмішніше, що з року в рік російські ЗМІ розповідають історію, як українці замерзнуть без російського газу і ось те ж саме «заспівала» Герман.
 
Мирослав Олешко зазначає, “якщо говорити без високих сентенцій, то Герман відкрито пропонує пробачити Росії віджаті території, нагнутися раком і благати Москву про низькі тарифи. Чомусь Герман не говорить про те, що, коли у нас був мир з Росією, у нас все одно були найвищі тарифи на газ, тому що Росія дуже любила своїх сусідів і анітрохи не хотіла на них наживатися”.

Все буде Україна