«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гавкає здалеку: недобиток Януковича осквернив память Героїв Майдану

Жорстоке і недоречне висловлювання недалекого Ігоря Маркова прозвучало в ефірі пропагандистської програми

Екс-депутат з України, кремлівська приблуда Ігор Марков, який втік у Росію, споганив пам'ять Героїв Майдану, цинічно пожартувавши, що Україні слід створити замість Небесної Сотні кремлівську сотню.

Жорстоке і недоречне висловлювання недалекого депутата прозвучало в ефірі пропагандистської програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на одному з російських каналів-брехунів.

"Не дотягли вони трохи- треба кремлівська сотня, щоб була. У них є Небесна Сотня, зараз їм ще треба кремлівську сотню намалювати, розумієте? Для повного формату. Там, до речі, багато хто зараз хочуть туди потрапити для підвищення рейтингу. Але це як жарт", — грубо висловився Марков, просуваючи свою ідею як вигідний Москві політичний проект, у якого нібито є прихильники в Україні.

Відзначимо, Ігор Марков вперше вийшов на рівень загальнонаціональної політики у 2012 році, вигравши вибори у Верховну Раду по округу № 133 в Одесі.

До цього він працював у міськраді (з 1998 року обирався в чотири скликання поспіль) і вів свій бізнес, бо був відомий в основному одеситам. Починав політичну кар'єру в партії "Трудова Україна" (раніше нею керував Сергій Тігіпко), потім створив свою політсилу "Батьківщина".

Джерело

Все буде Україна