«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Головні табу для першої леді: від чого доведеться відмовитися Олені Зеленській

Існують головні модні заборони, щодо зовнішнього вигляду для “перших” леді. До речі, цей список є настільки довгим, що багато дівчат, які прочитають це, видихнуть з полегшенням від того, що такими, найімовірніше, ніколи не стануть.

Отже, чого ж в жодному разі не можна робити дружинам президентів, щоб підтримувати правильний імідж в очах світової громадськості? Відповіли на це питання експерти зі світу ділової етики і моди.

Топ-5 головних табу:

1. Відсутність панчох.

Світова громадськість і преса вже давно і серйозно “полоще” дружину нинішнього президента США Меланію Трамп за те, що вона  носить панчохи. 

2. Босоніжки

Дружини президентів в принципі не можуть дозволити собі відкрите взуття, навіть якщо куплять колготи без швів (уздовж кінчиків пальців ніг) від найкращих виробників у світі. У першої леді повинна бути прикрита як п’ята, так і пальчики.

3. Червона помада

На Олену Зеленську відтепер чекають мінімум п’ять років без червоної помади. Червона помада очолює список заборон для перших леді. Вона – головний провокатор для чоловічих поглядів, а на офіційних заходах всі погляди повинні бути спрямовані тільки на президента.

4. Сидіння в позі нога на ногу

Перша леді категорично не повинна сидіти зі схрещеними ногами! Ця поза вважається недопустимою!

Перша леді може вибрати для себе під час тривалого сидіння такі пози, як кембриджський хрест (коліна разом, щиколотки витончено схрещено) або нахил герцогині (коліна і щиколотки зімкнуті, але нахилені в один бік).

5. Яскравий манікюр

Нейл-арт неприпустимий для перших леді. Про нейл-арт першим леді доведеться забути. Жодних страз, перламутру, яскравих відтінків — все це забороняється етикетом.

 Джерело

Все буде Україна