«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Головною помилкою України за останні 30 років був ти”: – Казанський різко відповів Януковичу на заяву про дружбу України і Росії

Казанський в різкій формі відповів екс-президенту Януковичу, який втік до Москви.

Український журналіст і блогер Денис Казанський, який є одним з представників України в Тристоронньої контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі, в різкій формі відповів втік до Москви екс-президенту Віктору Януковичу на його звернення до українців.

На своїй сторінці в соціальній мережі twitter. Казанський опублікував скріншот повідомлення кремлівського інформаційного агентства ТАСС, в якому Янукович називає відмову від добросусідства з Росією “головною помилкою України за останні 30 років”.

Казанський, який після початку російського вторгнення на Донбас був змушений покинути рідний Донецьк і переїхав до Києва, написав, що головною помилкою України за останні 30 років був сам Віктор Янукович, з втечі якого почалася окупація Криму та захоплення ОРДЛО.

“Головною помилкою України за останні 30 років був ти”, – написав Казанський.

24 лютого 2014 року в.о. міністра МВС заявив, що Януковича і ряд інших посадових осіб України оголошено в розшук у рамках кримінальної справи за масові вбивства мирних громадян.

24 січня 2019 визнаний винним у державній зраді, пособництві у веденні агресивної війни, за що засуджений на 13 років позбавлення волі.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна