«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 03 грудня 2018 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 03 грудня 2018 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні Овни можуть зіткнутися з примхами інших людей, але звинувачувати в цьому тільки чужий характер не варто. Ймовірно, і ви внесли лепту у справу, зараз чи раніше. Можливий момент дисгармонії в шлюбі, дружбі, діалозі з посередником або клієнтом. Уникайте давати відповідну гостру реакцію, якщо хочете зберегти стосунки. Якщо ви схильні до романтики і таємних дій, непоганий шанс випаде близько опівночі, інформує UkrMedia.

Тілець

Сьогодні зірки радять Тільцям побороти бажання проявити ініціативу і надати право першого ходу партнеру. Це дасть вам відразу кілька переваг: ви зможете виграти час для підготовки, зумієте краще зрозуміти чужий настрій і переконатися в істинному відношенні до себе. Доведеться набратися терпіння: не виключено, що бажаної активності від цікавлячих вас людей ви дочекаєтеся лише в самому кінці дня.

Близнюки

Близнюкам краще поберегти сили. Не варто братися за складні справи і шукати пригод. Якщо обставини дозволяють продовжити відпочинок, уникнути неприємної зустрічі або уникнути навантажень, варто скористатися шансом і влаштувати собі зайвий вихідний. Може намітитися період тимчасових поневірянь: проблема зі здоров'ям, непростий період в любові або в творчості. Можливий несподіваний вчинок друга або дитини.

Рак

День спонукає Раків шукати гармонію і прагнути до неї, але добитися в цьому напрямку ідеального результату в дану добу важко. В близьких відносинах, в сім'ї або вузькому колі однодумців вас може щось нервувати. Можливість діяти в потрібному ключі з'явиться ближче до ночі. Основні ініціативи, особливо ділові, любовні, ігрові, спортивні і творчі, краще відкласти до завтра.

Лев

Сьогодні Левам варто дотримуватися підвищеної коректності у спілкуванні з колегами, персоналом установ, працівниками сервісів, вищим і безпосереднім начальством. Не зашкодить і лояльність по відношенню до найближчого оточення, наприклад, сусідів і щоденних попутників. Пізній вечір підсилить вашу чутливість до домашньої атмосфери, створить передумови для роздумів про житло або розмови з близькими.

Діва

Дівам доведеться почекати відповідей на хвилюючі їх питання. Подробиці, які вас цікавлять, навряд чи стануть відомі раніше півночі. Поки не прийшли потрібні відомості, не варто що-небудь робити. Краще уникати експериментів у фінансових справах, передчасних діях в особистих стосунках і в правовій сфері. Покупку, зроблену у цей день, з великою ймовірністю доведеться повернути або обміняти.

Терези

Сьогодні Терези схильні нервувати, якщо не отримують звичного комфорту. Впоратися з підсвідомими реакціями складніше Терезам, народженим у середині жовтня. У цей день краще утриматися від вибору одягу, покупки косметики і спроб радикально оновити свій імідж. Якщо вас цікавить яка-небудь фінансова інформація, новина про купівлю, обмін, оцінку або продаж, має сенс почекати пізнього вечора.

Скорпіон

Скорпіонам не варто витрачати сили, марнуючи свій шарм і енергію вранці. На нестабільний перебіг подій у денні години також можна не звертати уваги. Для більшості представників знаку «зоряна година» настане ближче до ночі. Саме в кінці дня ви можете розраховувати на успіх, на довгоочікувану можливість блиснути чарівністю, пристрасністю, витривалістю, творчими здібностями чи діловою хваткою.

Стрілець

Стрільцям не зашкодить ряд запобіжних захисних заходів. Деякі речі, пов'язані з вашим приватним життям і минулим, вам зараз краще приховати від цікавих очей. Не завадять превентивні кроки щодо захисту сімейних таємниць, фінансових та майнових ресурсів, приватної інформації. Не варто виставляти напоказ і особисте життя, бажано приховати від публіки свої сексуальні вподобання і романтичні симпатії.

Козеріг

Козерогам сьогодні важливо зберегти нейтралітет і утримати баланс. Не варто піддаватися спокусі революційного експерименту: ані нові, ані старі схеми не дадуть конструктивного результату, а от існуючий порядок речей можуть неабияк зіпсувати. Якщо ви потребуєте моральної, емоційно-чуттєвої або фінансової підтримки, доведеться чекати пізнього вечора: мінімальна допомога неодмінно прийде.

Водолій

Водоліїв зірки застерігають від помилкового натхнення. Вдалий хід подій може створити ілюзію відкритого шляху, але на ділі для вас все йде з точністю до навпаки. Зараз вам краще на час згорнути інтенсивне особисте життя, приглушити кар'єрні амбіції і відмовитися від спроб взяти реванш за минуле. Не боятися провалу можуть лише Водолії з багатим досвідом, ідеальною витримкою і хорошим захистом.

Риби

Денні години для Риб непродуктивні. Варто уникати зайвої метушні навіть у кризі і безвиході: ваш ентузіазм дасть зворотній ефект або не дасть ніякого, а марна трата грошей, енергії або можливостей не додасть оптимізму. Ближче до півночі ситуація чарівним чином зміниться. Ви отримаєте ключ, підказку, подарунок або стимул до дії, зможете розраховувати на свободу маневру у справах і на удачу в любові.

Все буде Україна