«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 05 березня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні до Овнів повернеться легкість на підйом. Як далеко вона їх заведе, залежить від обставин: маршруту, оточення, градуса допитливості, наявності транспорту і навичок його водіння. Одні Овни почнуть досліджувати околиці, інші вирішать заглянути за горизонт, помандрувати. Може намітитися серія планових роз'їздів. Рухливий спосіб життя захоплюючий, але має приховані побічні ефекти, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям варто бути уважнішими до процесів, що йдуть навколо них: стартує період загальної суєти, в якій їм потрібно «тримати ніс за вітром» і ловити свої шанси. Зірки радять шукати їх в адміністративно-професійній сфері і пам'ятати, що вони вимагають товариськості, мобільності, спритності, підприємливості, частки ризику. Потрібна і фінансова акуратність: зростає небезпека обману, шахрайства.

Близнюки

Новий активний режим Близнюків — крок до їх мрії. Має бути інтенсивна робота (навчання), ланцюг подорожей, досліджень, тренувань або відряджень. Не зайве заглянути в спортзал: до азарту, знань і віри повинна додаватися енергія, інакше не виконати план, не дотягнутися до ідеалу і не пройти приховану конкуренцію. Організованість в одному тягне неясність в іншому, може похитнутися любовний союз.

Рак

Для Раків день пов'язаний з новим витком повсякденної суєти. Часто вона буде для них вимушеною. Може намітитися ланцюжок роз'їздів, смуга активних робочих контактів, період лікування хвороби, ремонту і профілактики, метушні з вихованцями, оформлення документів. Варто відкласти далекі подорожі або краще до них готуватися: буде багато перешкод. Дорогувато обійдеться романтика мандрів, любовна авантюра.

Лев

Сьогодні Леви відчують приплив азарту, потребу в різноманітності, динаміці або обміні ідеями. Але їх сили будуть невеликі, поріг фізичної та психологічної витривалості залишить бажати кращого. Краще не захоплюватися любовними і діловими авантюрами, інтенсивними тренуваннями, складними переговорами, не спокушатися ризикованими трюками і штурмом нових висот, а обмежитися невеликою розминкою розуму і тіла.

Діва

Сьогодні увагу Дів привертають сімейні справи або події на батьківщині. Частина сил може піти на домашні клопоти, на переобладнання будинку, гаража, машини або робочого місця. Міні-перебудова може знадобитися в зв'язку з новою тактикою ведення справ, зміною обстановки або ритму робіт. Будьте напоготові: можлива конкуренція, криза в особистих або ділових відносинах, не всі методи боротьби будуть чесними.

Терези

Терезів день запрошує в дорогу, до нових горизонтів. Варто врахувати самопочуття, інакше знайомство з перспективним маршрутом (проєктом, навчальним курсом) буде затьмарене, враження від контакту або поїздки зіпсують нездужання. Також, може заважати приховане занепокоєння про вихованців, підопічних. Можливо, доведеться відвідати лікаря або відвідати аптеку. В дорозі не будуть зайвими корисні дрібниці і ліки.

Скорпіон

Скорпіонам пора змінити тактику. Життя пропонує їм діяти більш гнучко і не боятися ризикувати, головне — слідувати при цьому новим правилам і в будь-яких починаннях заздалегідь прораховувати ризики. Смуга пригод, яка намітилася, може стати іспитом на комунікабельність, винахідливість, на рівень водійських, спортивних або ділових навичок. Варто взяти під контроль бюджет: можливий витік коштів.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям варто уважніше вести переговори і оцінювати привабливі пропозиції співпраці, не пропускати тривожні сигнали у відносинах. Зростає ймовірність таємних зрад, завуальованої нечесної конкуренції. Друг або партнер може щось приховувати. Щоб мінімізувати ризики і вберегти себе від розчарувань, зірки радять віддати перевагу партнерству на довірі.

Козоріг

Козорогам не варто планувати на сьогодні важливі починання, трудомісткі заняття, особисті побачення, а також справи, що вимагають зосередженості і посидючості в колишньому традиційному дусі. Це відповідна доба для перебудови на новий стиль роботи, корекції колишніх методик, маршрутів, програм лікування, звичних заходів догляду за вихованцями. Може вимагатися міні-інспекція техніки або ліків, дрібний ремонт.

Водолій

Водоліям цей день дає сигнал до дії і благословення на реалізацію планів. Відкриваються потрібні шляхи, підтверджуються розрахунки, є контакт з прихильниками, учнями, напарниками. З'являється стимул до початку гри, подорожі, запуску авантюрного проєкту, занять спортом. Найбільш вразлива частина починань — фінансова або етична, можна зіткнутися з любовним обманом, збитком, недбалістю.

Риби

Події дня натякають Рибам, що поки їм не варто чекати спокійного життя. Можуть з'явитися клопоти у зв'язку з житлом, гаражем, автостоянкою. Можливі сімейні конфлікти, фінансові осічки, любовні драми, ускладнення в бізнесі. Включаючись в суєту, врахуйте особисті протипоказання: стан здоров'я, свої звички. Важливо мати план, зв'язки, документи, міцні тили, інформацію і навігацію по потрібній темі.

Все буде Україна