«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 05 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні Овнам доведеться зменшити темп або змінити тактику. Ситуація зажадає секретності, гнучкості, проникливості або ряду інших якостей, які у більшості Овнів не є сильною стороною. Удача почне залежати швидше від збігу обставин, ніж від ваших талантів, сміливості та ініціативи. Уміння триматися в тіні обернеться для вас деякими перевагами в частині фінансів або кар'єри.

Телець

Тельцям цей день малює привабливі картини, які далеко не завжди є дозвільними мріями. Сьогодні непогано працює інтуїція. Деякі старі бажання почнуть виконуватися самі собою, якщо ви довіритеся долі і не будете втручатися в хід подій. Бажано вибирати заняття, в яких не є недоліком чутливість, допускається усамітнення, вітається фантазія і музикальність.

Близнюки

Сьогодні Близнюки схильні знову стати ідеалістами, що не завжди погано. Ідеалізм доречний в старих справах і там, де вступили в силу фатальні фактори — в цих сферах нічого не залишається, крім віри в диво і в допомогу згори. А ось фантазувати про майбутнє шкідливо: плани виявляться повітряними замками. Будь-яку нову думку поки краще подати у формі питання або натяку, уникаючи конкретних заяв і пропозицій.

Рак

Сьогодні небеса подарують Ракам надію, забезпечать неявну моральну або духовну підтримку. Вам не буде потрібен ключ, щоб розшифрувати знак згори: ви будете на потрібній хвилі і все зрозумієте інтуїтивно. Вас може зцілити дружнє співчуття, розуміння з боку вчителя або партнера. Можлива мрійливість, тяга до далеких країв або інших світів. "Болезаспокійливим" може стати фільм, молитва або музика.

Лев

Сьогодні Леви не в кращій психологічній формі, що може відбитися і на формі фізичній. Активність, креативність і самовпевненість виявляться у багатьох представників знаку всього лише фасадом, за яким ховається вразливість, чутливість, недовірливість і слабка віра в себе. Навіть при легких нездужаннях показаний щадний режим, не завадить перевірений спосіб тілесного або духовного зцілення.

Діва

Сьогодні Дівам важливо бути на одній емоційній і світоглядній хвилі зі своїм оточенням. Без тонкої настройки на потреби співрозмовника або на культурний код середовища для вас в черговий раз виявляться загадкою чужі мотиви. Вербальний контакт виявиться не кращим рішенням: ваші жарти, креативні підходи і спроби раціоналізації чужих почуттів не матимуть успіху, довірчий діалог втратить сенс.

Терези

Сьогодні увагу Терезів можуть привернути дивацтва, пов'язані з побутом, здоров'ям, підґрунтям рутинної роботи, тонкощі, що стосуються медикаментів, дієти, побутової хімії, напоїв та інших рідин. Інтуїція або щасливий збіг подій допоможе вам виявити щось цінне: запас корисних дрібниць, несподівану цілющу властивість знайомого продукту, загадкову причину хвороби або таємний канал витоку.

Скорпіон

Сьогодні головна зброя Скорпіонів — уява, пам'ять, віра або чуття. Багато Скорпіонів будуть відчувати огиду до шуму і показухи, віддадуть перевагу емоційному комфорту або духовному близькому середовищу. День створює відповідну атмосферу для любовних таємниць і інтимних зустрічей, сприятливий для усамітненої творчості, спокійного відпочинку (особливо, біля води), занурення у світ музики, кіно, комп'ютерних ігор.

Стрілець

Сьогодні У Стрільців зв'язані руки. День блокує ваш природний темперамент, створює ситуації пасивності, вимушеного мовчання, тимчасової ізоляції. Буде складно отримати доступ до свіжих новин, зав'язати контакт, відкрити дискусію. Саме час пропасти з радарів, піти у світ фантазій, спогадів, музики, медитацій. Добре провести цю добу вдома або в таємному притулку, де вас ніхто не знайде.

Козоріг

Козороги сьогодні сентиментальні, але схильні ховати почуття під маскою цинізму. Внутрішні переживання можуть бути відповіддю на зовнішній тригер, наприклад, музику. Це день везіння, благословення, підтвердження давніх відчуттів і виконання старих надій, але можуть бути зачеплені і ваші старі рани. Добре знову опинитися серед духовно близьких людей або в атмосфері, пов'язаній з важливою подією минулого.

Водолій

Для Водоліїв сьогодні важливі і матеріальні, і духовні цінності: і ті, і інші є капіталом. Це не найкращий момент для покупки нових речей, зате день може принести вам щасливі знахідки, відкрити в потрібний момент доступ до старих резервів, допомогти розплатитися з частиною фінансових або моральних боргів. Вдала доба для відвідування розпродажу, а при наявності надлишків — для благодійності.

Риб

Сьогодні чутливість робить риб вразливими і сильними одночасно. Ви будете непотоплювані, якщо у вас є духовний "якір", ви служите якійсь ідеї або проєкту, вірні своїм старим друзям або вистражданому світогляду. Найменш стабільними і захищеними будуть риби, зациклені на випадкових почуттях і життєвих дрібницях: саме вони ризикують стати об'єктом навіювання або стати жертвою ілюзій.

Все буде Україна