«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 06 березня 2021 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні думки Овнів займають не буденні речі, а далекі країни, «високі матерії», романтичні мрії і контури віддаленого майбутнього. Це відповідна доба для поповнення багажу вражень і знань — але чим ближче вечір, тим виразніше буде відчуватися недолік ясності і конкретики. Цільові контакти, поїздки і пошуки краще перенести на першу половину дня, а вечір провести у вільному режимі, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні обставини запрошують Тельців до легковажного способу життя, а Тельці не проти піддатися спокусі, махнути рукою на правила і «поплисти за течією». Зрештою, вони можуть бути втягнуті в пригоду, подорож, фінансову авантюру або залучені в сумнівну любовну історію. День хороший лише для відпочинку і зміни обстановки. Не варто вести бізнес, інвестувати, приймати важливі рішення.

Близнюки

Сьогодні Близнюкам потрібна інформативна обстановка і зворотний зв'язок. Планові тематичні зустрічі, цільові переговори, візити і поїздки вдаліші в першій половині дня. У будь-якому спілкуванні бажано триматися точки взаєморозуміння зі співрозмовником (договору, загальних планів або цінностей, зрозумілої обом мови). Відхилитися від неї — значить ступити на хиткий ґрунт взаємних помилок, спотворень або обману.

Рак

Сьогодні сили Раків можуть піти на повсякденні клопоти або на розплутування ланцюга непорозумінь. Може вимагати уваги здоров'я, робота, вихованець. Не буде нудно: очікуються цікаві незвичайні контакти, пізнавальні моменти і загадкові випадковості. День пробуджує інтерес до благодійності, медицини, цілительства, служіння ідеї. Можливі помилки через неуважність, помилкову віру, ідеалізм.

Лев

Сьогодні зірки радять Левам слідувати вчорашній тактиці і не переступати межу, за якою їх бажання перевершують можливості. Справи, активний відпочинок, спілкування, творчість, спорт, особисте життя хороші лише в помірних дозах, не варто перевіряти себе на витривалість і ставити собі надзавдання. Якщо вам потрібно поговорити про щось важливе або написати лист, краще вибрати для цього першу половину дня.

Діва

Сьогодні увагу Дів привертають домашні справи, але більшості представників знаку так і не вдасться піти в них з головою. Паралельно, можуть виявитися порушені інші важливі сфери життя: здоров'я, службові обов'язки, нюанси близьких відносин. Доведеться тримати зв'язок з тими, хто може прояснити ситуацію, дати пораду, посилання або інструкцію (наприклад, з колегою, другом, лікарем або сервісом).

Терези

Терези сьогодні вправі не зациклюватися на чомусь одному, шукати різні канали для задоволення цікавості і перевірки здогадок. День передбачає поблажливість до себе та інших. Не варто катувати себе навантаженнями і братися за нові справи. Контакти, дослідження, лікувальні процедури, навчально-виховні заходи дадуть більше користі вранці. Увечері доречний відпочинок, пробачається легка неуважність.

Скорпіон

Скорпіонам варто залагодити всі необхідні справи в першій половині дня: зробити необхідні покупки, знайти інформацію, поговорити з близькими. Чим ближче вечір, тим більш хитким буде ґрунт під ногами. Зірки не радять вам приймати в кінці дня важливі рішення, у тому числі, фінансові. Небажані інвестиції, стартапи, значущі кроки у коханні, в спілкуванні з дітьми, іноземцями, клієнтами, партнерами.

Стрілець

Сьогодні Стрільці схильні потурати своїм слабкостям, настрою і самопочуттю, залежні від домашньої обстановки і загальної емоційної атмосфери, розсіяні і сугестивні під впливом музики, спогадів, алкоголю, романтичних мрій. Перебуваючи у світі своїх помилок або фантазій, вони можуть не бачити натяків і пропускати тривожні знаки. Добрі вісті, цінні відомості і важливі контакти найімовірніші вранці.

Козоріг

Перша половина дня дасть Козорогам відповіді на їх невисловлені питання. Вона підходить для приватних бесід, досліджень, контактів з іноземцями. У другій половині дня знизиться точність відомостей, проблематичні відкритість і чесність. Не виключено, що і самі Козороги будуть не проти щось приховати про себе, здійснять невеликий безневинний маневр під покровом таємниці. Небажані покупки і обмін валют.

Водолій

Для Водоліїв сьогодні вдаліша перша половина дня. Зірки радять не відкладати поїздки, будь-які види навчання, спілкування та інтелектуальну діяльність: це найкращий час для поповнення і передачі знань, подолання непорозумінь. Можливі дрібні відкриття, обнадійливі або, які підтверджують вашу правоту вісті. Вечір розмиє горизонти, дозволить відволіктися від чітких планів і вільно помріяти про майбутнє.

Риби

Риби ризикують провести весь цей день в царстві ілюзій (швидше за все, приємних). Багато Риб будуть схильні обходити "гострі кути", закривати очі на свої і чужі недоліки або якось інакше прикрашати ситуацію. Можлива схильність до любовних ілюзій. Важливо не приймати рішень і не довіряти повністю своєму чуттю. Інформацію краще брати в першій половині дня з надійних сторонніх джерел.

Все буде Україна