«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 06 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Щоб не вплутуватися в неприємності і провести день спокійно, Овнам сьогодні досить проявити дисциплінованість, упокорити свій буйний темперамент і строго слідувати комплексу запропонованих правил. Багатьом Овнам продиктує лінію поведінки їх офісний розклад, лікарський режим або професійний обов'язок. Корисно привести в порядок робоче місце, службове діловодство, медичні документи, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні Тельцям краще бути мінімалістами, не прагнути до повної свободи і розкоші. Не завадить стриманість в іміджі, помірність в харчуванні і підкреслена ввічливість у спілкуванні з усіма без винятку людьми, включаючи іноземців, незнайомців, персонал установ і колег по роботі. Можливий невеликий дискомфорт у зв'язку з побутом, здоров'ям або умовами подорожі, скромний набір бонусів і послуг.

Близнюки

У Близнюків з'являється можливість висловити свої ідеї вголос, або оприлюднити їх іншим шляхом. При цьому варто приготуватися не тільки до захоплень на свою адресу, а й до питань, заперечень, поправок. Зірки підказують, що конструктивна критика найближчим часом буде для вас куди корисніша, ніж сліпе обожнювання і мовчазне погоджування. Це вдалий момент для уточнення партнерських, професійних, громадянських прав і обов'язків, для внесення ясності в коло спілкування і сферу інтересів.

Рак

Ракам випадає день, коли можна відпочити душею і тілом. Робота не буде надто напруженою. Будь-які переживання будуть носити гармонійний відтінок. Не виключено, що протягом усього дня ви будете витати в хмарах, автоматично виконуючи знайомі до дрібниць обов'язки. Це гарний час для занять, що піднімають настрій і підвищують (якщо це необхідно) вашу самооцінку. Сприятливий час для молитви, медитації, тренування образного мислення, музичної творчості, обміну позитивними емоціями.

Лев

Сьогодні Левам загрожує наплив емоцій, в тому числі, пов'язаних з їх минулим. Можлива залежність від нав'язливих думок і ідей, сімейних таємниць, романтичних спогадів, інтимних переживань. Щоб рулити потоком своїх мислеобразів і не стати іграшкою зовнішніх впливів, потрібен внутрішній стрижень, інакше почуття будуть написані у вас на обличчі і почнуть керувати вчинками. Не найкращий день для ведення справ.

Діва

Дівам сьогодні важливо не переоцінити значущість моменту, правильно побачити "межу" своїх і чужих повноважень. Намічаються перспективи дуже сприятливі, якщо ви реаліст, а ось завищені очікування пізніше можуть привести до розчарування. Найбільші складнощі чекають навіюваних, залежних, вразливих і інфантильних Дів-ідеалістів, не здатних відкалібрувати свої можливості, запити і світогляд.

Терези

Терезам не варто заглядати занадто далеко вперед, краще зробити областю планування близьке майбутнє. У вас з'являється шанс ще раз пройти по недавно пройденому шляху, виправивши допущені через незнання помилки і значно поліпшивши свої колишні результати. Можливо, уже сьогодні ви отримаєте інформацію, яка надихне вас на екскурсію в недавнє минуле. Однак ви навряд чи зможете присвятити себе цьому заняттю повністю, так як левову частку енергії вам доведеться витратити на вирішення невідкладного завдання.

Скорпіон

Ставте собі нові цілі і не сумнівайтеся в тому, що можете їх досягти. Саме сьогодні ви запасаєтеся енергією для ривка. Також це вдалий момент для вибору засобів, створення відповідного образу або впізнаваної марки. Можливо, у вас з'явиться помічник. Рушійною силою для багатьох Скорпіонів стане любов до дітей, романтичне захоплення або творчий азарт. Може зіграти велику роль фактор раптовості: наприклад, поява нового співробітника у вашому колективі.

Стрілець

Вас чекає везіння, про яке ви вже давно забули. Відкиньте недавні побоювання і постарайтеся максимально розкрити свої природні здібності. Це прекрасний час для початку подорожі або навчального циклу, для звернення в нову віру, для зміни громадянства. Буде успішним старт викладацької, політичної, духовної кар'єри. Стрільцям, які перебувають на відпочинку, піднімуть настрій яскраве сонце, синє небо, цікава компанія. Це відмінний день для модної тусовки або шоу.

Козоріг

Сьогодні увагу Козорогів чіпляють деталі. Саме вони заважають продовженню діалогу, укладенню договору, ходу лікування, оформленню угоди. Партнер або контрагент може коливатися і просити час на роздуми. Вам доведеться змиритися з неможливістю тримати під своїм контролем чужу волю, звички і хід думок. Пауза буде вам вигідна, якщо ви самі хочете підняти документи або покопатися в нюансах.

Водолій

Водоліям зірки радять спокійніше ставитися до будь-якої персональної конкуренції. Вступаючи в суперництво, не варто робити ставку на матеріальне, так як ваші сильні сторони полягають в іншому. Фортуна на вашому боці, якщо ви застосуєте свої ділові, артистичні, організаційні, інтелектуальні таланти, будете спиратися на допомогу групи, закон або перевірену ідею. Бажано уникати прямої конфронтації з батьками, партнером або людиною, від якої залежить ваш побут, місце проживання.

Риби

Не нав'язуйте іншим своїх переконань. Якими б витонченими не були ваші аргументи, опонент залишиться при власних цінностях. Спілкування з людьми, близькими по крові або духу, розглядайте як вільний обмін думками, а не поле битви. Якщо хочете перейти від безглуздої полеміки до більш продуктивного контакту, акцентуйте спільну вигоду від спілкування або пускайте в хід свою чарівність.

Все буде Україна