«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 06 травня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 06 травня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні Овни потребують різноманітності вражень, яку можуть отримати різними шляхами. Наприклад, через спілкування, навчання, обмін інформацією про недавні події, через короткі переміщення в різних напрямках або загальну кардинальну зміну обстановки. Також, день змусить багатьох Овнів змістити фокус своїх інтересів, направивши більше уваги на матеріальні питання і корисні вигідні зв'язки, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям сьогодні не завадить стежити за новинами, у тому числі, діловими і фінансовими. Отримати свіжу інформацію з різних джерел і підтримати зв'язки подвійно корисно рухомим і заповзятливим Тельцям, які ведуть свої справи за принципом «хочеш жити — вмій крутитися». З озвучуванням своїх власних думок, укладанням нових конкретних домовленостей і угод в дану добу краще не поспішати.

Близнюки

Сьогодні Близнюки відчують приплив енергії, стануть більш енергійними, активними та допитливими. Це підходящий момент для зміни курсу, при цьому багато представників знаку умудряться діяти відразу в декількох напрямках або з'являтися майже одночасно в двох різних місцях. Незважаючи на загальний підйом, зірки радять відкласти найбільш важливі починання на завтра, або хоча б дочекатися вечора.

Рак

Цей день пропонує Ракам стати більш рухливими й гнучкими. Щоб досягти намічених цілей, сьогодні вам краще діяти згідно з обставинами, в яких ви опинилися, а не намагатися керувати подіями, виходячи зі своїх власних уподобань. Не варто йти напролом: в цю добу є не тільки прямі, але і обхідні шляхи, важливо вчасно помітити рівноцінний варіант або альтернативу.

Лев

У Левів є можливість провести цей день в динаміці, наприклад, у роз'їздах. Замість рутинних процедур з обов'язковим незмінним протоколом варто віддати перевагу неформальним заходам. День підходить для відрядження, відвідування виставки або конференції. Добре піде робота з людьми: пошук, рекрутинг, посередництво, навчання. Є надія швидко зорієнтуватись в малознайомій обстановці, далеко від дому.

Діва

Сьогодні успіхи Дів пов'язані з мобільністю, спритністю, комунікативним талантом, ерудицією. Краще не відмовлятися від пропозицій, співбесід. Будь-які контакти підштовхнуть вас у потрібному напрямку і будуть вам чимось корисні. Важливою умовою успіху може стати готовність вчити чи вчитися, а також розглядати варіанти. Варто бути активніше Дівам, які шукають роботу, попутників або шанс отримати освіту.

Терези

Терезів чекає удача в поїздках на далекі відстані, у контактах з іноземцями, іноземними інстанціями, освітніми та транспортними установами. За сприяння партнера або іншої підтримки з боку, буде легко розробляти два проекти паралельно. Сполучною ланкою стане не тільки взаємна симпатія. Допоможе освіта, ерудиція, вміння орієнтуватись у сфері науки, техніки, комунікацій.

Скорпіон

Скорпіонам сьогодні слід бути напоготові, так як в будь-якій справі зросте ризик нештатних ситуацій. З іншого боку, складеться відповідна обстановка для маневрів, відпрацювання різних технічних і психологічних прийомів. Поряд з серйозними, можливі забавні моменти. Будь-яку виниклу несправність буде легше усунути в самому початку. Багато чого залежатиме від обраного маршруту, інструменту, методу.

Стрілець

Сьогодні завданням Стрільців у спілкуванні з іншими людьми буде правильна реакція. Зірки не радять перехоплювати ініціативу і відбивати у протилежної сторони смак до гри: ви ризикуєте втратити при цьому не менше, ніж ваш візаві, а можливо, навіть більше. Варто прийняти пропозицію про співпрацю, запрошення до флірту. У разі жартівливого або серйозного протистояння досить м'яко відхилити удар.

Козеріг

Для Козерогів цей день може стати важким, але цікавим. Зацікавленість підвищить витривалість, допоможе переносити фізичні та інформаційні навантаження. Смішні та повчальні моменти можливі під час рутинних справ, медичних процедур, надання послуг, взаємодії з людьми, технікою або тваринами. Відповідна доба для тренувань, навчання, науково-технічних робіт, роз'їздів, комунікацій.

Водолій

Водоліям цей день подарує динаміку, можливість поспілкуватися з людьми або в черговий раз блиснути комплексом своїх талантів, умінь, навичок. Багатьох Водоліїв залучать відразу два цікавих, виграшних напрямки. Наприклад, поєднання ділових акцій з романтичними або творчими. Варто врахувати зміни в недавньому стилі комунікацій: деякі канали зв'язку або теми для спілкування стали неактуальними.

Риби

Увагу Риб сьогодні можуть залучити домашні справи, житлові обставини. Зірки радять не піддаватися в цих сферах імпульсу, наприклад, не приймати занадто швидко запропоновану допомогу і не вірити всьому, що вам кажуть. Все, що за вас зроблять інші, обернеться проблемою. Не варто поспішати з договором, рішенням, вибором, висновком. Краще зосередитися на пошуку надійних людей і каналів зв'язку.

 

Все буде Україна