«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 07 квітня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 07 квітня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні Овни відкриють для себе щось нове. Цікава подія може відбутися в компанії. Не виключено, що вас торкнуться і зовнішні соціальні події. Якщо ви мріяли змінити обстановку, перейти до більш рухливого способу життя або гнучкого графіку роботи, то наблизитеся до виконання свого бажання. Може намітитися смуга активного спілкування, цікава поїздка, любовна інтрига, серія відряджень, інформує Ukr.Media.

Телець

Сьогодні в оточенні Тельців або до їх приватного життя не все йде як зазвичай. Може появитися оригінальний спосіб досягти мети, шанс провести оновлення. Можлива одержимість новим бажанням. Зірки підказують, що оманлива можливість має всі ознаки спокуси, а вже піддаватися їй чи ні, справа ваша. У будь-якому разі, заради виконання задуманого потрібно міняти недавню лінію поведінки.

Близнюки

Близнюкам пора перебудувати ритм життя. Обставини вимагають більш активної життєвої позиції, заохочують ініціативу і підприємливість. Можливо, вам пора відправитися в дорогу, зайнятися спортом, активізувати пошуки або спровокувати новий виток конкуренції. Для таких завдань формується відповідний настрій, підстьобуючи азарт і прагнення до розширення можливостей. Можна розраховувати на підтримку друзів.

Рак

Сьогодні Ракам варто бути уважнішими до підоснови подій: життя може робити пропозиції як «відкритим текстом», так і непрямими натяками. Не виключено, що в найближчі місяці вам знадобиться більш скритна і гнучка тактика, готовність пристосовуватися до обстановки. Особлива уважність може знадобитися тим, хто проводить багато часу за кермом, планує лікуватися або активно підвищувати кваліфікацію.

Лев

Сьогодні у Львів намітяться цікаві перспективи, завдяки друзям або власній підприємливості. З'явиться шанс реалізувати одну з двох можливостей, запропонованих долею. Якщо ви в достатній мірі спритні і винахідливі, то паралельно зможете привести у виконання і іншу версію того ж сценарію, а пізніше порівняти варіанти, але цей хитромудрий маневр вам буде складно здійснити поодинці.

Діва

Події цього дня підкажуть Дівам, що їх дії повинні стати більш цілеспрямованими і гнучкими. У чомусь вам пора відступити від звичних шаблонів, а в деяких випадках і зовсім доведеться працювати без чітких правил. Щоб не опинитися в сумнівному становищі і не нашкодити собі своїми зусиллями, вам варто почати новий етап оновлення інструментарію, зміцнення зв'язків з друзями і помічниками.

Терези

День дарує Терезам азарт і простір для маневру, але не повну впевненість в собі. Вільніше інших Терези, які мають залізне здоров'я, тяжіють до інтелектуальних і технічних занять, легко переносять фізичні навантаження, не мають утриманців та міцного «якоря». Якщо ви людина іншого складу або перебуваєте в іншій ситуації, вам на багато доведеться озиратися, оцінюючи можливий дискомфорт і ризик.

Скорпіон

День вдалий для Скорпіонів, готових підлаштуватися до ситуації. Без спритності, гнучкості, винахідливості і дружелюбності сьогодні вам навряд чи вдасться чогось досягти. Можливо, вам доведеться потурати друзям або домочадцям, одержимим якоюсь ідеєю або затіями чергового оновлення. Не самий однозначний період настає в ділових і особистих стосунках, поки краще зайняти в них нейтральну позицію.

Стрілець

Сьогодні Стрільцям корисно зміцнити зв'язки з істинно близьким собі кругом: учнями, друзями, родичами. Для згуртування команди добре придумати і одразу здійснити щось незвичайне, що запам'ятовується. Наприклад, зробити своєму співтовариству щедрий подарунок, влаштувати свято. У найближчі місяці зв'язок зі справжніми однодумцями знизить ризик контакту з хибними друзями та сумнівною публікою.

Козеріг

Сьогодні зірки радять Козерогам двічі подумати, перш ніж робити які-небудь великі інвестиції. Ваші вкладення будуть виправдані лише в тому випадку, якщо ви все заздалегідь прорахували і впевнені в необхідності своїх дій. Пішовши на поводу у моди, реклами, думки близьких або власного несподіваного пориву, згодом ви можете пошкодувати про те, що так необачно розпорядилися своїм бюджетом.

Водолій

Сьогодні Водоліям важко встояти своїй одержимості тим чи іншим бажанням. Багатьох Водоліїв буде буквально розпирати креативна енергія. Поле експерименту може поширитися на ігри, фінанси, бізнес, справи сердечні. Щоб ваша енергія і творча думка не пропадали дарма, варто створити альтернативу в доповнення до основного шляху: якщо не спрацює один варіант, напевно «вистрілить» інший.

Риби

В цей день зірки не радять Рибам захоплюватися імпровізацією в новому напрямку. Домашні, любовні, ділові та інші ініціативи сьогодні виглядають привабливо, але вже завтра ви можете зіткнутися з небажаними для себе наслідками. Зростає ризик стати жертвою будь-якого популярного віяння. Не варто йти на поводу у бажань друзів і близьких, і тим більше, піддаватися впливу з боку

Все буде Україна