«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 07 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Сьогодні Овнам варто організувати перерву в активній діяльності, або трохи знизити свою особисту планку досягнень. Не варто планувати заходи, пов'язані з високими навантаженнями і рухливістю. Виняток можна зробити для справ, що мають на увазі усамітнення, приватність або підвищену емоційність. Вдалі секретні фінансові операції. Принесуть задоволення творчі заняття, що вимагають інтенсивної гри уяви. Хороший день для любовної зустрічі, якщо вона протікає в інтимній обстановці, інформує Ukr.Media.

Телець

Поліпшення самопочуття, гармонійні взаємини в сім'ї і з протилежною статтю. Хороший день для ділової активності та бізнесу, що стосується сфери послуг і нерухомого майна. Сприятливий час для особистих грошових операцій.

Близнюки

Близнюків порадує тимчасовий відхід від жорстких зобов'язань і неприємних контактів. Можна знехтувати формальностями і працювати за вільним графіком. У спілкуванні вітаються відкритість, невимушеність, артистизм. Всю енергію варто пускати в справу. Це вдалий момент для колективних заходів (екскурсій, спортивних ігор, відвідування виставок і концертів). Корисно все, що допомагає розширити кругозір, познайомитися з новаторськими тенденціями. Варто приділити увагу рекламі проєктів, особливо в мережі.

Рак

Ракам варто абстрагуватися від емоцій і дивитися на ситуацію очима спостерігача, дослідника. Бажано відмовитися від звичних штампів, в тому числі, пов'язаних з колом спілкування, професією, статусом і сенсом життя. Добре опинитися в активному інформаційному полі, серед думаючих і прогресивно налаштованих людей. Наради, співбесіди краще проводити в неофіційній обстановці. Вразливі Раки можуть потрапити в залежність від чуток, пліток, неперевірених тверджень, випадкових думок.

Лев

Левам ця доба допоможе підбадьоритися, почати мислити креативно, перейти від звичного стилю життя до більш оригінального. Азарт і активність можуть бути викликані бажанням справити на когось враження. Занепокоєння і труднощі підстьобнуть Левів, які люблять ризик, не бояться гри і експерименту. Однак переважаючими якостями зірки все ж радять вам зробити далекоглядність, мудрість, обачність. Захоплюючий експеримент не варто перетворювати в чистий експромт з непередбачуваними наслідками.

Діва

Дівам варто на якийсь час забути про чистий практицизм. Рекомендується виключити нудні справи, наприклад, калькуляцію витрат. Сьогодні важливіший щирий ентузіазм, душевний підйом, захопленість справою. Вітаються заняття креативного характеру, такі, як малювання, комп'ютерна графіка, робота з кольором і освітленням. Не виключено, що джерело натхнення ви знайдете в мережі, отримаєте в ході розмови, листування, вивчення фото- і відеоматеріалів. Для реалізації творчої задумки можуть знадобитися витрати.

Терези

Вдень попрацюйте над зміцненням свого матеріального становища, а заодно потренуйте свій дух. Для цього вам не доведеться докладати активних зусиль, скоріше, потрібно буде проявити терпіння і розумну стриманість. Увечері життя Терезів стане більш різноманітним і насиченим, в подіях з'явиться бажана динаміка. Можливо, вам хтось подзвонить, ви вступите в листування або відправитесь в дорогу. Не залишайте без уваги вечірні знайомства, вони можуть виявитися не тільки цікавими, але і доленосними.

Скорпіон

Життя не стоїть на місці, і зірки настійно рекомендують вам змінюватися разом з ним. Це вдалий момент для змін, пов'язаних з самовираженням, бізнесом, професійною діяльністю. Революційні зміни не обійдуться для Скорпіонів без жертв і підвищених навантажень, але іншого виходу немає. Якщо ви не хочете змінювати свої цілі, поновіть технічну базу старого проєкту, поставте нову програму на комп'ютер, сформуйте бойову команду помічників.

Стрілець

Стрільцям належить докладніше вникнути у фінансові, господарські, медичні питання. У зоні уваги можуть виявитися нюанси, пов'язані з матеріальною базою, повсякденною діяльністю, формуванням найманого штату, оплатою послуг, створенням резервів, корисними придбаннями, здоров'ям, уточненням дієти. Якщо ви зацікавлені в якісному виконанні задуманого, не варто цілком перекладати клопоти на плечі персоналу і посередників, зневага до деталей відіб'ється на кінцевому результаті.

Козоріг

Сьогодні Козорогам не варто припиняти свої творчі пориви. Ви можете натрапити на цікавий яскравий хід, який один раз, але цілком успішно застосуєте у своїй діяльності. А ось до емоційного та інформаційного потоку краще поставитися з часткою критики. В цю добу малоймовірна щирість. Порада може бути дана з задньою думкою, новина повідомлена з підступності, а зізнання зроблене з таємною метою.

Водолій

Водоліям сьогодні краще відмовитися від високих темпів, нових досягнень, абсолютної впевненості в чому-небудь. День перенаправляє увагу з далеких горизонтів на дрібні деталі, які часом не хочеться помічати. Не варто ігнорувати завуальовані небезпеки, похибки в планах, наслідки недолікованих захворювань і травм. У відносинах може стати неможлива повна щирість або прямий контакт, романтичний інтерес може тимчасово змінитися «дослідницьким», не виключена зайва критичність.

Риби

Рибам варто повністю виключити серйозні ініціативи зі свого боку. Зірки також не рекомендують вам поспішно приймати несподіване запрошення. Воно обіцяє вам ілюзорну вигоду, зате цілком реальний додатковий обсяг навантажень, який негативно позначиться на вашому здоров'ї. Можуть посилитися обґрунтовані сумніви, пов'язані з місцем роботи або обраною стратегією. Щоб прояснити ситуацію, почніть із загальної оцінки комплексу взаємопов'язаних факторів, що впливають зараз на ваше життя.

Все буде Україна