«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 08 червня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 08 червня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен

Для Овнів день почнеться з позитивної ноти, але подальший хід подій може розчарувати. Наприклад, зірветься вечірка або зустріч. Це вдалий час для легких розваг, але варто стежити, щоб вони не виявилися надто витратними. Не варто планувати на цей день і шопінг: потрібних речей може не виявитися в наявності або підведе бюджет. Не самий вдалий момент для вибору та вручення подарунків, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям зірки настійно радять утриматися від витрат, за винятком найнеобхідніших дрібниць. Також, сьогодні не рекомендується поспішати з вибором, чого б він не торкався. Речі, придбані в цей день, можуть виявитися марною тратою коштів і часу, а рішення, які ви приймаєте, вам напевно доведеться переглянути. Аж до ночі можливий невеликий побутовий або психологічний дискомфорт.

Близнюки

Сьогодні зірки радять Близнюкам підлаштуватися до обстановки і спробувати витягти з неї максимум задоволень. Поліпшення, які зроблять ваше життя приємнішим, не за горами, але в дану добу багато з них все ще недоступні. Має сенс почекати з важливими покупками, естетичними рішеннями, романтичними знайомствами, зі зміною свого іміджу і ефектною появою на публіці в новій якості.

Рак

В цю добу Ракам краще відпочити. Бажано виключити з сьогоднішньої програми активні види спорту, інтенсивні тренування та інші фізичні навантаження. Не варто тісно спілкуватися з колегами, опонентами, партнерами: буде велика спокуса почати суперечку або обговорити проблемну тему. Також, зірки радять вам скоротити до мінімуму покупки і не заглиблюватися в роздуми про фінансову частину своїх справ.

Лев

Для Левів сьогодні на першому місці особисті звички і потреби. Найкраща тактика — помірність. Не рекомендуються витрати, косметичні процедури, рішення у зв'язку з зовнішністю, відпочинком, дієтою, новим вектором інтересів. Зіпсувати настрій може невдалий вибір, недостатній комфорт, неможливість задовольнити каприз. Краще не робити ставку на привабливість, не розраховувати на чужу допомогу і симпатію.

Діва

В цей день Дівам краще плисти за течією і не намагатися досягти нових висот. Ви відмінно проведете час в режимі вільного відпочинку, але напевно зіткнетеся з проблемою, як тільки спробуєте зосередити свою увагу на конкретній задачі. Зірки радять відмовитися від випадкових витрат і навіть від планових покупок: сьогодні ви можете погано розбиратися у власних потребах, ризикуєте щось забути.

Терези

Цей день є для Терезів перехідним. Багато які Терези залишать позаду фінансові, господарські та інші практичні проблеми або переведуть всі процеси в цій сфері під автоматичний надійний контроль. Отримана свобода допоможе вам налаштуватися на новий лад і морально підготуватися до приємних змін. Якщо ви втомилися, краще уникати активного відпочинку, інакше в найближчі дні можливе нездужання.

Скорпіон

День підтримає любовні та інші амбіції Скорпіонів, але дасть мало сил для їх задоволення. Якщо ви хочете потішити самолюбство або показати себе з кращого боку, варто вибрати інший час. Сьогодні у вас не так багато можливостей реалізувати свій креативний задум або довести до кінця благородний порив. Не варто кидатися з усіх ніг виконувати прохання: цілком можливо, що прохач передумає.

Стрілець

Сьогодні небеса підтримують у Стрільців віру і надію, а от конкретних важелів для того, щоб «перевернути світ» можуть не дати. Вам доведеться задовольнятися нематеріальними благами: вдачою, напрацьованим авторитетом. До вас будуть тягнутися ті, кому імпонують ваші ідеали, талант або харизма. Можна не побоюватися пастки, загрози. Фінансовими та іншими практичними завданнями краще не займатися.

Козеріг

Козерогам зірки радять не відмовлятися від можливості весело відпочити. У той же час, типовим представникам знака варто заздалегідь змиритися з незручностями, без яких сьогодні напевно не обійдеться. Можливо, вас не зрозуміє кохана людина. Не виключена розбіжність смаків з дітьми. Розбіжності можуть прийняти форму фінансового непорозуміння — наприклад, непотрібних, з вашої точки зору, витрат.

Водолій

Водоліям сьогодні важливо зберегти згоду з оточенням. Дипломатичність може стати в нагоді в простих практичних питаннях. Не варто загострювати різницю звичок і смаків, спілкуючись з друзями і близькими: важливіше мати подібний світогляд і залишатися командою. Якщо ви хочете визнання публіки, вам доведеться пошукати компроміс з аудиторією, особливо, якщо вона складається з дітей або творчих особистостей.

Риби

Рибам в цей день краще діяти по ситуації. Лінію поведінки може продиктувати самопочуття. Не варто залишати без уваги зміни в будинку: у них можуть бути свої приємні і підступні сторони. Турбота про близьких сьогодні не обмежена нудними побутовими процедурами, бажано організувати дозвілля дітей, пограти з вихованцями. Не самий відповідний момент для важливої розмови або побачення.

Все буде Україна