«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 08 лютого 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Овнам ніщо не заважає цікаво провести вихідні. Незважаючи на фінансову невизначеність, ностальгію або сум'яття в почуттях, цей день дозволяє підтримати відносини, отримати користь із зв'язків. Зокрема, зірки радять вам залишатися в мирі з людьми, спілкування з якими викликає у вас запитання. Позитивні перспективи в більшості союзів зараз зберігаються, але може стати необхідною перерва в контактах, перегляд ролей. Закоханим і подружжю добре разом зробити екскурс в спільне минуле, інформує Ukr.Media.

Телець

Ви будете дуже ініціативні в домашніх справах. Хороший день для сімейних зустрічей і громадських справ в будинку, для поліпшення домашньої обстановки. Ймовірно, проявиться особлива дбайливість по відношенню до дітей. Фінансові справи, можливо, стосуватимуться нерухомого майна, продуктів і сфери послуг.

Близнюки

Постарайтеся сьогодні вранці подолати свій песимізм, занепокоєння і тривогу. Поганий час для студентів і для тих, хто займається розумовою працею. У професійних справах і бізнесі можливі зволікання і затримки. У цей період у вас, можливо, буде знижена життєздатність, постарайтеся не перенапружуватися.

Рак

Сьогодні можливі перемоги на науковому терені. Прекрасна інтуїція і відчуття яснобачення можуть допомогти вам в самоосвіті. Це сприятливий час для ідей і рішень, що стосуються спільних фінансів, акціонерних грошей, податків або спадщини.

Лев

Сьогодні Левам важлива дружелюбність публіки, хороше (або рівне) ставлення друзів і потенційних партнерів. І старі, і нові суперечки краще тимчасово залишити за бортом — замість цього, зірки радять вам ні з чого не робити проблему і насолоджуватися гармонією відносин в моменті. Не варто зволікати з відповідною реакцією на жести любові і симпатії. Конкретні спільні акції будуть ефективнішими на початку дня.

Діва

Сьогодні зірки радять Дівам сміливіше демонструвати почуття гумору, артистизм і нетривіальне мислення, уникати занудства у коханні. Якщо ви не в дусі, варто пересилити себе і підтримати розмову, особливо, з домочадцями, друзями, попутниками або дітьми. Цей день допоможе дати хід оригінальним ідеям, посилить інтерес до новин, ігор, програмування, літературної творчості, святкових поїздок.

Терези

Терезів чекає хороший день. Дрібні неприємності і випадковості не зіпсують загальної картини, але можуть спровокувати перенесення деяких заходів на інший день. Можливі тимчасові затримки в дорозі, незначні проблеми з комунікаціями і з обслуговуванням (наприклад, автозаправкою). Можуть нагадати про себе особливості вашого організму. Якщо є підстави турбуватися про здоров'я, вам варто мати при собі необхідні ліки — перестраховка буде вигідніша, ніж несподівана перешкода у вигляді нездужання.

Скорпіон

Вдень не бійтеся взятися за трудомістку ділянку роботи, ви з нею відмінно впораєтеся. Справа піде ще швидше, якщо ви дієте не наодинці. Спільними зусиллями можна в стислий термін провернути угоду або вирішити побутову проблему. Спільні інтереси допоможуть не зациклюватися на неминучих конфліктах і сприймати їх як частину робочого процесу. Приємний сюрприз чекає всіх Скорпіонів ближче до вечора. Це може бути здійснення надій або вільний час, яким ви маєте право розпорядитися на свій розсуд.

Стрілець

Стрільцям зірки радять менше міркувати, інакше не залишиться часу на дії. Не варто витрачати сили на роздуми про те, що само собою вирішиться в найближчі дні. Краще почекати з новими контактами, дискусіями, заявами, навчанням, або обмежитися вступним курсом, попереднім обміном думками, підготовкою документів, тез, чернеток. Найбільш ефективна перша половина дня. Якщо ви звикли покладатися на свою чарівність або певним чином витрачати гроші, то пора міняти звички.

Козоріг

Уникайте спроб емоційно впливати на членів сім'ї і своїх коханих. Лише в цьому випадку гармонія, гарний настрій будуть забезпечені на весь день. Сприятливо для особистих грошових спекуляцій. Гарний час для звернення до впливових осіб за підтримкою, особливо в другій половині дня.

Водолій

Сьогодні Водоліям не варто проявляти легковажність. До неприємностей краще ставитися як до маркерів. У цей період немає випадковостей, будь-які недоліки мають своє коріння в минулому. Причиною може стати недбало кинуте колись слово, недбалість при лікуванні хвороби, неуважність. Навіть в улюблених речах і людях вам будуть частіше кидатися в очі їх недоліки, а не гідності. За нові справи краще не братися. Добре займатися пошуком критичних похибок, усуненням накопичених недоліків.

Риби

Сьогодні зростає залежність Риб від власних потреб і смаків, в тому числі, від шкідливих звичок і нав'язливих бажань. Зірки радять вам розібратися в собі і не робити нічого, поки ви не повернете внутрішню стійкість. В іншому разі, ви почнете багато що бачити в спотвореному світлі, включаючи самих себе і свої перспективи, можете невірно спрогнозувати зовнішні тенденції і чужу поведінку.

Все буде Україна