«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 1 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Конфліктний фон попередніх днів згладиться. Зірки повертають вам свою прихильність. Можете продовжувати повільно, але вірно закладати фундамент майбутніх успіхів. Цей день сприятливий для особистих зустрічей, однак прихильність до ієрархії і до консерватизму в стосунках можуть перешкодити встановленню гармонії.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

День раніше сприятливий для творчої активності. Життєвий потенціал також знаходиться на високому рівні. Є шанс створити щось незвичайне. Посилиться здатність переконання. Ви зможете залучити до співпраці впливових осіб. У зв'язку з цим не виключено зміни в особистому житті.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Ймовірно, що в цей день від вас буде потрібно прийняття важливих рішень. Рекомендується тверезо оцінити свої бажання, претензії до партнерів і членам сім'ї. Ймовірно, що ви зможете багато виправити. Призначайте важливі зустрічі на першу половину дня. Протягом дня стежте за станом свого здоров'я, особливо за зубами і яснами.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Ви на шляху до гармонії. Можливе одержання прибутку за сприяння друзів і родичів. Можете будувати плани щодо роботи та відпочинку. Чекайте приємних сюрпризів і подарунків. Важливі заходи краще призначити на вечір.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День включення космічної енергії любові. Вірогідні несподівані грошові надходження як результат зусиль кількох останніх місяців. Нові знайомства або впливові люди напевно зіграють у вашому житті велику роль, але не відомо, позитивну або негативну. Можливо, цей день дозволить вам здійснити найзаповітніші мрії щодо особи протилежної статі.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Сімейні проблеми вийдуть на перший план і потребуватимуть додаткових витрат. Щоб виключити можливість фінансових проблем, доведеться чимало попрацювати. Проявляйте стриманість, не йдіть напролом - і вам випаде можливість досягти задуманого. Пріоритетними повинні бути думки про конкретний прибуток, а не про довгострокові плани. Вірогідні депресія або нервові зриви. Цілком ймовірно, що ви охолонете до свого виду діяльності і відчуєте розчарування буквально у всіх своїх починаннях. Постарайтеся залучити до своїх планів нових людей.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Вірогідні несподівані грошові надходження як результат зусиль кількох місяців. Люди, з якими ви познайомитеся в цей день, напевно зіграють у вашому житті велику роль, але не відомо, позитивну або негативну. Можливо, у вас з'являться нові ідеї, які вплинуть на ваше світовідчуття. Ваш емоційний стан значно покращиться завдяки романтичній вечері при свічках з коханою людиною.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Конфліктний фон попередніх днів згладиться, відносини з колегами і начальством стабілізуються. Не виключено, що вам дуже пощастить в здійсненні давнього бажання. Зірки радять проявляти милість і великодушність. Протипоказані гнів і жалість в любовних відносинах. Доля може зробити несподіваний поворот. Можете будувати плани щодо відпочинку. Чекайте приємних сюрпризів або подарунків.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Присвятіть цей день вдома, сім'ї, дітям. Займіться накопиченими справами, зверніть увагу на стан бюджету: вам доведеться контролювати свої витрати, тому що попереду додаткові матеріальні витрати, так що краще до них підготуватися заздалегідь. У сфері інтимних відносин вірогідна нестабільність: втома і розчарування вірогідні так само, як і радість від спілкування.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Девіз дня - віра в себе. Не приймайте нічого того, що сталося сьогодні близько до серця і ні в якому разі не падайте духом. На сімейному небосхилі нових хмар не передбачається. Займіться накопиченими справами, зверніть увагу на стан бюджету: вам доведеться контролювати свої витрати, тому що попереду додаткові матеріальні витрати, так що краще до них підготуватися заздалегідь.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День гармонії, спокою і правильного перебігу подій. Якщо ви будете досить зібрані, правильно сплануєте свій день, то ввечері ви відчуєте спокій і задоволення собою. Далеко від дому Скорпіони відкриють для себе нові перспективи.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День пов'язаний з перетвореннями космічної енергії. Цілком ймовірно, що сьогодні ви охолонете до колишнього вигляду діяльності і відчуєте розчарування буквально у всіх своїх починаннях. Можливі депресія або нервові зриви. Будь-яка агресивність по відношенню до оточуючих, образа, прагнення домінувати можуть обернутися проти вас.

Джерело:supercook

Все буде Україна