«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 1 листопада 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Сприятливий день для духовного вдосконалення. Можливо, ваша захопленість і прагнення до матеріального благополуччя закрили від вас справжній стан справ або відштовхнули від вас деяких знайомих. Постарайтеся налагодити відносини з усіма, з ким ви перебуваєте в сварці чи в натягнутих відносинах - і все буде гаразд. Не можна відмовляти в проханнях, проявляти жадібність, егоїзм.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Ймовірно відчуження від навколишнього світу. Сьогодні, як ніколи раніше, вам потрібно проявити терпіння і стриманість, інакше ви ризикуєте втратити все відразу. Сконцентруйте свою увагу на дітях - вони так потребують вашої підтримки. Зірки радять вам не втрачати самовладання і сміливості.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Зниження життєвих сил буде підставою для погіршення самопочуття і неуважності. Не варто сьогодні підводити підсумки, приймати важливі рішення, вступати в шлюб. Можливо, що тільки завдяки допомозі з боку вам вдасться зберегти зайняті позиції. В особистому житті намічається тріщина. 

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Зірки радять вам не втрачати самовладання і сміливості. Постарайтеся налагодити відносини з усіма, з ким ви в сварці чи у важких, натягнутих відносинах.  У справах сердечних передбачається несподівана приємна подія. Виключіть алкоголь, ненатуральні продукти і їжу тваринного походження.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Життєво необхідно, щоб ви зберігали свої найпотаємніші мрії і плани в таємниці від сторонніх. Уникайте порожніх розмов, і все стане на свої місця. Вірогідні грошові надходження, які допоможуть розібратися з проблемами, що виникли останнім часом.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Несприятливий день для спілкування з партнерами, для колективних заходів, сімейних відносин. Уникайте порожніх розмов, зберігайте свої мрії і плани в таємниці від сторонніх. Зірки не сприяють любовним пригодам. Вечір цього дня проведіть з коханою людиною в тихій, спокійній обстановці. Вірогідні подарунок від близької людини або приємна звістка.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Ваші почуття придбають велику глибину і яскраве забарвлення. Ви не повинні пропустити цей сприятливий період для роботи, творчості і контактів з найближчими людьми. Присвятіть цей день родині і близьким родичам.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Хибна оцінка ситуації може спричинити за собою фінансові втрати. В особистому житті передбачаються несподівані зміни. Можливо, станеться якась велика подія, учасником якої неодмінно опинитесь ви. Зірки радять вам не втрачати самовладання і сміливість.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Сприятливий день для духовного вдосконалення і пізнання вічних істин. Постарайтеся налагодити відносини з усіма, з ким ви в сварці чи у важких, натягнутих відносинах. День сприятливий для очищення, подорожей, прогулянок. Вірогідні грошові надходження, які допоможуть розібратися з проблемами, що виникли останнім часом.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Будьте сьогодні напоготові: сторонній вплив, зіткнення з недругами чи непорядність партнера можуть завдати істотної шкоди вашому здоров'ю. Не виключено, що вам буде потрібно матеріальна допомога. Не соромтеся звернутися за нею до друзів або родичів. Зірки радять вам не втрачати самовладання і сміливості.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День сприятливий для тих, хто збирається в подорож. Цей день буде відзначений оптимізмом і відчуттям щастя. Рекомендується вийти за звичні рамки поведінки, але не зраджувати своїм принципам і установкам. Не сумнівайтеся в щирості оточуючих вас людей. У другій половині дня досить імовірний несподіваний сімейний конфлікт.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Несприятливий день для сімейних відносин і любовних пригод. Схильність до ризикованих операцій може штовхнути вас на явну авантюру, проте вірний розрахунок і знання людей можуть зробити ризик виправданим. Зірки радять вам не втрачати самовладання і сміливість.

Джерело:supercook

Все буде Україна