«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 10 червня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Цей день присвятіть особистим справам, благоустрою житла, роботи на присадибній ділянці. Зірки радять зважити свої можливості і не ганятися за порожніми проектами - ви все одно не встигнете переробити всі справи на світлі. Зверніть найпильнішу увагу на стан здоров'я, особливо на правильне харчування. Виключіть непомірність в їжі і вживання алкогольних напоїв. Трава, сплутані гілки, моток мотузки уві сні - складності і перешкоди на шляху.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Важкий трудовий день. Багатьом Водоліям доведеться виконати великий обсяг роботи, яка не принесе задоволення і радості. Увечері вірогідні непорозуміння, що виникли через необачних обіцянок. Вибір між новими пропозиціями і старими закріпленими позиціями буде складним. Все вирішиться, якщо ви будете діяти обдумано і обережно.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей день може загострити всі проблеми попереднього місяця. Велика ймовірність конфліктних ситуацій, в результаті яких ви можете надовго потрапити під вплив недобросовісних людей. Внутрішня твердість, послідовність дій і вміння відстоювати свою точку зору - головні умови збереження незалежності.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Сприятливі контакти з партнерами, реалізація ідей, які принесуть дохід у майбутньому, рішучі дії по зміцненню матеріального становища. За що б ви не взялися, вас чекає успіх. Однак, не переоцінюйте свої сили і можливості, вони не безмежні. Зосередьте зусилля на пріоритетних напрямках діяльності.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Вірогідні домашні клопоти або проблеми з близькими людьми. Вам належить проявити всі свої організаторські здібності і, пристосовуючись до обставин, проявляти то терпимість, то творчий підхід до справи. День сприятливий для придбань. Можете робити корисні покупки, почати ремонт в будинку, робити перестановки.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Вам на деякий час може здатися, що проблеми, які виникли з новим проектом, можуть звести його нанівець. Може бути, ви перенервували і тому неадекватно реагуєте на події. Якщо вам вдасться пережити цей напружений етап, уникнути скандалу зі своїми друзями і подолати інші перешкоди на шляху, успіх вам забезпечений. Ваші плани можуть змінитися. Не виключено, що дуже пощастить в здійсненні ваших сокровенних задумів. Зірки пророкують вам неймовірні пропозиції.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День сприятливий для придбань. Можете робити корисні покупки, почати ремонт в будинку, робити перестановки. Друга половина дня може ускладнитися деякими непорозуміннями в любовних, партнерських або подружніх стосунках.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Відповідний день для активного пошуку нової сфери прикладання сил, інтелекту і капіталу. Сприятливі рішучі дії по зміцненню матеріального становища. За що б ви не взялися, в майбутньому вас чекає успіх. Однак, не переоцінюйте свої сили і можливості - вони не безмежні. Не відкидайте допомогу друзів і близьких - в ній ключ до вирішення багатьох проблем. Будьте обережні - можлива несподівана зустріч або звістка, які можуть круто змінити ситуацію.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Ваша темна смуга наближається до кінця. Цей день присвятіть особистим справам, благоустрою житла, роботи на присадибній ділянці. Якщо вам вдасться пережити цей напружений етап, уникнути скандалу зі своїми друзями і подолати інші перешкоди на шляху - успіх вам забезпечений.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

День перетворень, змін і трансформацій. Зірки попереджають про несподівані повороти в долі. Будьте гранично обережні. Не слід братися за ризиковані і неперевірені проекти, займатися купівлею або торгівлею, однак нові пропозиції від колег по бізнесу не повинні залишитися без уваги. Ймовірний фінансовий успіх з'явиться як результат зусиль кількох останніх місяців. Особисте життя теж зажадає від вас сьогодні обережності і уваги.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

День розташований до екстремальних ситуацій. Позначиться неприємний відтінок негативних явищ попередніх днів. Тримайте під контролем свої емоції, зберігаючи зовнішній спокій. Рекомендується легке фізичне навантаження, водні процедури. Літнім Скорпіонам теж показані посильна фізичне навантаження, виконання комплексу фізичних вправ. Ви відчуєте задоволення від приємної м'язової втоми, що відверне вас від важких думок.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День сприятливий для подорожей, укладення угод, шлюбу. Ваші плани можуть змінитися. Не виключено, що дуже пощастить в здійсненні ваших сокровенних задумів. Зірки пророкують вам неймовірні пропозиції.

Джерело:supercook

Все буде Україна