«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 10 липня 2018 року для всіх знаків зодіаку

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

Напружений день. Швидше за все, сьогодні намічені плани і будь-які активні дії не принесуть бажаного результату. Присвятіть цей день детальному розгляду своїх життєвих успіхів і невдач. Довіртеся інтуїції, не розраховуйте на поради з боку - тільки ви самі зможете допомогти собі.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Ймовірно, що ви охолонете до роботи і відчуєте розчарування буквально у всьому. Такий стан може значно ускладнити справи. Однак все не так погано, як здається. Близькі люди допоможуть вам подолати цей психологічний стан, а відпочинок на природі позбавить вас від важких дум.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

День символізує обмани, ілюзії та самообмани. Сьогодні краще займатися тільки звичною для себе роботою. Не варто робити необоротних вчинків, особливо що стосуються сімейних відносин. Риби можуть зіткнутися з необхідністю захищатися, так як головним життєвим принципом їх є щирість і чесність з оточуючими людьми. Природжена здатність безпомилково оцінювати людей сьогодні буде до речі.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

День обіцяє значно змінити ваше життя. Приготуйтеся до змін - задумане в цей день може незабаром втілитися. Обережно ставитеся до будь-яких колективних дій. Не покладайтеся на чужу думку - це є хибним. Говорити про свої задуми годі було, так як можна привернути увагу недоброзичливців. Приймайте рішення самостійно. У другій половині дня турботи будуть постійно нагадувати про себе і вимагати рішучості. Дозріють нові плани на найближче майбутнє, які обіцяють непогані грошові доходи.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

Активний, творчий день, який пройде досить напружено: емоції будуть переважати над розумом, що може призвести до конфліктів і погіршення самопочуття. Сприятливий день для ділових контактів, укладання угод і прийняття важливих рішень.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

Активний, творчий день, який пройде досить напружено. Несприятливий день для ділових контактів, укладання угод і прийняття важливих рішень. Імовірність негативного впливу з боку дуже велика. Не виключені помилки в роботі, невірна оцінка надійності партнера, сварки з близькими людьми. Довіртеся інтуїції, не розраховуйте на рада з боку - тільки ви самі зможете допомогти собі.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

Сприятливий день для ділових контактів, укладання угод і прийняття важливих рішень. Ваша привабливість допоможе в спілкуванні з оточуючими, а внутрішня зібраність сприятиме посиленню авторитету у колег і начальства.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Приготуйтеся до змін - з'являться нові перспективні плани, які обіцяють непогані грошові доходи. Задумане в цей день може незабаром втілитися. Обережно ставитеся до будь-яких колективних дій. Не покладайтеся на чужу думку - це є хибним. Приймайте рішення самостійно.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Задумане в цей день може незабаром втілитися. Але не беріться за те, про що ви не маєте повного уявлення. Вас чекає емоційний підйом. Турботи будуть постійно нагадувати про себе і вимагати рішучості. Можливо, у вас з'явиться шанс проявити талант і продемонструвати ділову хватку. Довіртеся інтуїції - тільки ви самі зможете допомогти собі.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Активний, творчий день, який пройде досить напружено. Не рекомендується ризикувати або займатися дорогими покупками. Сприятливий відпочинок в колі сім'ї, подорожі, спілкування з дітьми. Від вашої стриманості і обачності в поведінці будуть залежати подальші фінансові успіхи, стосунки з протилежною статтю і емоційне життя в цілому.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Присвятіть цей день благоустрою житла, залишивши роботу і кар'єру на другому плані. Для подружжя сприятлива спільна діяльність. На затишному сімейному острівці ви зможете відпочити, заспокоїтися, забути про всі негаразди і службові справи. Ви будете самим собою, не потрібно буде постійно чекати випадів недоброзичливців і відповідати на них. У відносинах з дітьми вас чекає глибока прихильність.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

Активний творчий день. Буйна фантазія, рясно приправлена марнославством, може стати причиною нищівної невдачі або, навпаки, приголомшливого успіху. Слідкуйте за розвитком ситуації і не випускайте ініціативу зі своїх рук - сьогодні можуть бути досягнуті результати, про які раніше ви тільки мріяли.

Джерело:supercook

Все буде Україна