«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 10 серпня 2018 року

КОЗЕРІГ (Capricornus, 22.XII-20.I)

День відпочинку, включення космічної енергії любові, самозаглиблення, роздумів про пройдений шлях. Постарайтеся навести порядок в своїх емоціях і почуттях. Сьогодні події дня є віддзеркаленням вашої внутрішньої суті. Слід звернути увагу на прикмети і ретельно проаналізувати їх.

ВОДОЛІЙ (Aquarius, 21.I-19.II)

Несприятливий день. Життєвий потенціал знижений, що може спричинити за собою загострення хронічних захворювань. Постарайтеся в цей день утриматися від усього, що може завдати шкоди організму. Схильність до самопотакання або ілюзіям щодо до партнера може призвести до краху надій.

РИБИ (Pisces, 20.II-20.III)

Цей день потрібно присвятити домашнім справам. Ви зможете навести порядок не лише в будинку або на дачній ділянці. Фізична праця на свіжому повітрі значно поліпшить ваш настрій, позбавить від важких думок і передчуттів. Вам необхідно перестати фіксуватися на духовні переживання і налаштуватися на ділову активність.

ОВЕН (Aries, 21.III-20.IV)

Невирішені проблеми або невиконані зобов'язання зажадають багато часу і сил. Життєвий потенціал має тенденцію до зниження. День несприятливий для активних дій, подорожей і справ, які потребують фінансових вкладень. Не виключено, що доведеться зіткнутися з дрібними фінансовими або побутовими проблемами. Існує ймовірність деякого погіршення здоров'я. Можливі травми, великі проблеми зі сторонніми людьми або представниками органів влади. Не зловживайте спиртними напоями, проявіть помірність в їжі.

ТЕЛЕЦЬ (Taurus, 21.IV-21.V)

День несприятливий для активних дій і справ, які потребують негайного вирішення. Існує ймовірність деякого погіршення фінансового становища. Найближчим часом вам не слід сподіватися на будь-які грошові надходження. Розберіться з колишніми справами і намітьте перспективи на майбутнє.

БЛИЗНЮКИ (Gemini, 22.V-21.VI)

День двоїстий. Ймовірно, доведеться витратити час і сили на рішення відкладених проблем у відносинах з оточуючими, переглянути намічені плани. День несприятливий для активних дій і справ, які потребують негайного вирішення. Грошових надходжень не передбачається. Швидше навпаки - ймовірно деяке погіршення фінансового становища. Розберіться з колишніми справами і намітьте перспективи на майбутнє.

РАК (Cancer, 22.VI-22.VII)

День пасивний. Не будуйте довгострокових планів, не давайте обіцянок. Можливі проблеми зі здоров'ям. Необхідний спокійний відпочинок. Контролюйте свої емоції, стежте за тим, щоб нікого не образити, не можна відмовляти у виконанні прохань.

ЛЕВ (Leo, 23.VII-23.VIII)

Незалежність в думках, словах, вчинках може викликати заздрість і недоброзичливість серед вашого оточення. Ваша владність і тверде, майже жорстке прагнення до мети викличуть невдоволення і протести. День несприятливий для активних дій, подорожей і справ, що вимагають спільних зусиль. Існує ймовірність деякого погіршення здоров'я. Можливі травми, великі проблеми зі сторонніми людьми, керівництвом або представниками органів влади.

ДІВА (Virgo, 24.VIII-23.IX)

Складний період. Невирішені проблеми у відносинах з партнерами або близькою людиною зажадають часу і сил. День несприятливий для активних дій і справ, які потребують фінансових вкладень. Існує ймовірність деякого погіршення здоров'я. Розберіться з колишніми справами і намітьте перспективи на майбутнє. Корисні прогулянки на свіжому повітрі, захоплюючі поїздки і розваги.

ТЕРЕЗИ (Libra, 24.IX-23.X)

Вкрай несприятливий день. По можливості відмовтеся від нових знайомств. Через можливі підступів недругів, помилкових рад або провокацій недоброзичливців не проявляйте активності в комерційних справах, скоротіть спілкування з оточуючими людьми. Зірки як і раніше вказують на ймовірні ускладнення зі здоров'ям. Можливі невеликі успіхи в особистих справах, але матеріальні питання вирішити буде нелегко.

СКОРПІОН (Scorpius, 24.X-22.XI)

Сприятливий день для реалізації планів, успішного закінчення розпочатих справ. Ймовірно, що ідеї, про які ви думали протягом останнього часу, здатні принести швидкий і вагомий результат. Ваша енергійність і цілеспрямованість дій сприятимуть успіху. Чи зміниться на краще ваш соціальний статус, зміцниться ваш авторитет на службі і в родині. У другій половині дня уникайте переохолодження, застуди.

СТРІЛЕЦЬ (Sagittarius, 23.XI-21.XII)

День відпочинку, роздумів, споглядальності. Сприятливі фізичні навантаження, заняття спортом, тривалі прогулянки. В особистих відносинах слід краще контролювати свої слова і емоції - ймовірність великого скандалу надзвичайно висока. Не можна відмовляти у виконанні прохань.

Джерело

Все буде Україна