«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Гороскоп на 10 вересня 2022 — що обіцяють астрологи

Овен

Овнам цей день підготував приємні зустрічі і сплеск любовних почуттів. Цьому будуть схильні як вільні представники знаку, так і ті, хто знаходиться в парі або шлюбі. Вільні можуть нарешті зустріти ту саму людину, хто підкорить увагу з першого погляду і відповість на почуття взаємністю. Заміжні і одружені сьогодні з ще більшою силою полюблять свої другі половинки — на це можуть вплинути їхні вчинки, слова, дії або перспективи, які несподівано відкрилися. На вашому шляху настають зміни. Ви, нарешті, побачите плоди своєї праці, а ваше начальство захоче винагородити вас за ваші зусилля, інформує Ukr.Media.

Телець

Тельцям варто бути обережними. Можливі непорозуміння в сім'ї і зі своїми колегами. Цей день готує вам випробування особистого характеру. Варто пам'ятати, що це випробування на міцність, тому підходьте до них з усією мудрістю, аналізуючи кожну подію. В іншому разі навіть маленька сварка може перерости в грандіозний скандал, наслідки якого ще довго будуть давати про себе знати. Доведеться підтримувати шалений темп. Завдання, які необхідно виконати, слідують один за одним. Ви можете бути зайняті управлінням відразу декількома справами і проектами, після чого опинитеся в режимі багатозадачності. Просто не забудьте перевірити ще раз всі важливі документи.

Близнюки

Вирішуйте сімейні проблеми послідовно. Не потрібно сьогодні намагатися усунути всі відразу. Зрозуміло, що їх багато і хотілося б позбутися від них раз і назавжди, але зробити це буде набагато складніше, якщо намагатися братися одночасно за все. Можна почати з найсерйозніших і першорядних проблем. Таким чином, поступово, одна за одною, ви позбудетеся від усіх, і в родині вже скоро запанує справжня ідилія. Робота і суспільне життя будуть особливо вимогливі, але вам це навіть потрібно. Однак повинні бути встановлені обмеження.

Рак

День може стати непростим для Раків. Пора приборкати свою гордість і амбіції. Якщо не поступитися зараз, не піти назустріч, можна позбутися всього, чого ви так довго домагалися. Це стосується другої половинки, члена сім'ї, колеги, начальства, партнера по бізнесу і т.д. На вас можуть просто махнути рукою, бо порахують, що з вашою впертістю боротися просто марно, і тоді доведеться починати все з самого початку. Труднощі не тільки вас не демотивують, а й стимулюють. Ви відчуєте, як ростуть ваші прагнення. Ваша чарівність дуже сильно подіє на партнера або людину, яка вам подобається! Зараз саме час діяти і розкрити свої справжні почуття. Обставини сприяють вам, було б прикро упустити шанс.

Лев

Левам варто згадати, що відносини і сім'я, дружба і любов — це робота, і це завжди непросто. Не вийде все життя купатися в увазі і насолоджуватися любов'ю в одну сторону. Щоб так тривало і далі, сьогодні проявіть відповідні почуття, віддавайте рівно стільки, а може і більше, ніж приймаєте. Тоді почуття не згаснуть, і навколишні люди будуть робити вас щасливими і далі. У роботі ви будете мати швидкі і вірні судження. Скористайтеся можливістю доопрацювати всі свої проєкти і випередити конкурентів. Сила переконання дозволить вам завоювати довіру і досягти своїх цілей.

Діва

Будьте обережні і вкрай розважливі. За одну найменшу помилку, невірне слово, спробу розв'язати скандал можна поплатитися тим, що ставлення до вас у оточуючих людей зіпсується. Для Дів — сприятливий день, але тільки якщо тримати себе в руках, не зриватися, не ображати, не лаяти, а дарувати радість, добро, щирі почуття. Завзятість і проникливість схилять чашу терезів на вашу користь. Час підвищення по службі, безсумнівно, настав, ви повинні довести свою цінність і наважитися просити те, що вам належить. Життя в парі не повинне доставляти проблем. З'явиться прекрасна можливість порозумітися.

Терези

Терези зіткнуться з несподіванками. Це можуть бути випадкові зустрічі, які виявляться доленосними, або приємні сюрпризи від коханих, які здивують несподіваними якостями або вчинками. Такі сюрпризи не виб'ють вас з колії і не будуть засмучувати, а тільки лише затвердять в тому, що поруч знаходиться та людина, яка вам потрібна. Для Терезів одинаків зірки сьогодні також підготували приємні події — ви можете знайти людину для довгострокових відносин. Будьте обережні, робота повинна бути обмежена рутинними завданнями, бо вам потрібен якийсь час, щоб прийти у форму. Не варто надавати занадто велике значення дрібним деталям. Командна робота навряд чи порадує, і залежність від інших людей буде нервувати.

Скорпіон

Скорпіонам належить непросте рішення. На карту поставлена доля подальших відносин. Варто зважити всі за і проти, щоб остаточно вирішити, чи підходить вам ця людина, чи ні. Ретельно проаналізуйте всі події минулого, всі позитивні і непривабливі моменти. Розлучитися або рухатися вперед разом, попри всі негаразди? Вирішувати тільки вам! Комусь, з ким ви працюєте, може знадобитися допомога. Можливо, колега намагається йти в ногу зі складним проєктом. Виділіть час на роль наставника!

Стрілець

У Стрільців з'явиться відмінна можливість вирішити багато проблем, які регулярно дають про себе знати. Ви зможете знайти вихід з найскладніших ситуацій, вирішити спірні моменти. Одинакам належить неоднозначний день. Сьогодні вас чекають приємні зустрічі, які можуть здатися сприятливими і з довгостроковою перспективою, проте є ймовірність, що ваші взаємні почуття не такі міцні, як здалося на перший погляд. Це хороший день, щоб активно домагатися своїх цілей. Планетарні енергії шикуються в чергу, щоб дати вам додатковий заряд потужного вогню. Це може бути час для зльоту в кар'єрі.

Козоріг

Козорогам рекомендується перестати сумніватися у всьому, тим більше в почуттях і вчинках свого партнера. Просто відкиньте сумніви і подивіться на те, що відбувається з вами під новим кутом. Вам відкриються абсолютно нові перспективи. Те, що раніше здавалося баловством, заграваннями, несерйозним ставленням, насправді виявиться куди більш глибокими намірами, які згодом можуть розвинутися ще більше. Цінуйте добре до вас ставлення, і тоді ризик втратити щось важливе зведеться до нуля. Забагато людей можуть вимагати від вас часу. Ви захочете допомогти їм усім, але у вас може не вистачити на це енергії або розумової концентрації. Не переймайтеся через це. Сконцентруйтеся на тих, у кого зараз найбільш нагальні проблеми.

Водолій

Не варто приступати до активних дій без ретельного плану. Якщо ви хочете перевести відносини в нову площину, ретельно продумайте кожен свій крок. В іншому разі можна "наламати дров" і навіть відлякати людину. Сімейних Водоліїв сьогодні чекає велика робота. Унаслідок впертості і непоступливості, вони можуть посіяти у своїх улюблених сумніви. Як щодо впровадження нової стратегії у ваше фінансове життя? Можливо, ви вирішите по-новому розпорядитися грошима. Це гарний час, щоб підвести підсумки своїх фінансових цілей і спробувати щось нове.

Риби

У конфліктах, які можуть виникати на ґрунті з'ясування відносин, не поспішайте звинувачувати свого обранця. У деяких з них ви будете цілком винні самі, але постараєтеся цього не помічати. Такі ситуації, коли людина відстоює свою правоту, коли всі навколишні знають зворотне, не приведуть ні до чого хорошого. Майте сміливість зізнатися в тому, що були неправі, це вирішить масу проблем і покаже вас як мудру людину, здатну визнавати свої помилки. Ви можете зіткнутися з впливовими і напористими людьми в роботі. Можливо, вам доведеться проявити додаткове терпіння. Тверда позиція незабаром спонукає їх пом'якшити своє ставлення до вас, і тоді ви зможете досягти мети!

Все буде Україна